Ankie Hendriks

Website
Een wekelijkse beginnersgroep op donderdagavond.

Instroom van nieuwe deelnemers is altijd mogelijk!

Tijd: 20.00 - 21.30 uur, inloop: 19.45 uur.

Locatie: Huis van de Buurt Matilo, Zaanstraat 126, 2314 XH, Leiden

Heel kort gezegd: voor mij is biodanza een creatieve vorm van dans, beweging, plezier, ontspanning, verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Door met elkaar te dansen in een wekelijkse groep krijg je positieve energie. Deelnemers zijn iedere keer weer verrast over de positieve doorwerking van biodanza in hun dagelijks leven! Biodanza is er voor jong en oud.

Je begint met een kaart van €28 voor 3 proeflessen. Daarna heb je de keuze uit 2 leskaarten: 5 lessen voor €60 of 10 voor €110.Voor studenten speciaal tarief: 3 lessen voor €28. Alle prijzen zijn inclusief thee.


Voor informatie en aanmelden: 06-49229661 of biodanzametankie@gmail.com

Over mij

Biodanza kwam onverwacht en op het juiste moment in mijn leven. Vanaf het eerste begin in 2008 voelde ik dat deze vorm van dans mij het plezier, de verbinding en de ontspanning bracht die ik nodig had. Biodanza heeft me gegrepen en ik heb het niet meer losgelaten. Biodanza is voor mij voelen dat ik leef, aanwezig ben, in contact ben met mijzelf en anderen. Echt contact hebben, elkaar zien! Het heeft me zo enthousiast gemaakt dat ik de biodanzaopleiding in Amsterdam ben gaan volgen. Ik wilde zelf biodanza gaan doorgeven als docent/facilitator.

Tijdens mijn supervisieperiode heb ik samen met medestudent Johan Dwarshuis wekelijkse workshops gegeven in Amsterdam. Samen zullen we regelmatig dansdagen blijven organiseren in Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam. (Info: biodanzametankieenjohan@gmail.com)

Het verlangen om dichter bij mij in de buurt, in Leiden, een eigen groep te starten, groeide. Huis van de Buurt Matilo in Leiden is een laagdrempelige ontmoetingsplaats. Er is een fijne zaal om te dansen. Hier dans ik zelf ook wekelijks.

Dans is een grote passie van me. Mijn andere passie: als remedial teacher taalervaringslessen geven aan groepen kinderen, die zo de kans krijgen om een ‘taaltopper’ te worden met meer onderwijskansen. Deze twee passies komen tot uiting in het creëren en geven van vivencia's en taalbelevingsprojecten. Van beide krijg ik veel energie! Hiermee probeer ik de wereld een beetje mooier te maken.

Ik woon samen met mijn levenspartner en ben moeder van twee volwassen kinderen.

 

Extensies gevolgd door Ankie

  • Geen


    Jaar: ?