Brigitte Ligtvoet

Website
Ik dans wekelijks sinds januari 2010, ben in september 2012 begonnen met de opleiding tot Biodanza facilitator en op 11 maart 2017 afgestudeerd aan de Biodanzaschool Amsterdam met als onderwerp: Biodanza & Contact. Op dit moment geef ik geen Biodanza workshops, maar ik hoop eind 2020/begin 2021 de draad weer op te pakken.

Als na-scholing volg ik op dit moment de training Continued Learning van de Braziliaanse Biodanza facilitator Antonio Sarpe in Sevilla Spanje (dec 2016 - dec 2018) en de Verdiepingsdagen voor docenten van de Vereniging Biodanzadocenten Nederland. Ook heb ik aan 2 internationale Biodanzacongressen (Portugal 2014 en Nederland 2016) deelgenomen en me gevoed met vivencia's en lezingen door diverse internationale Biodanzadocenten. De Biodanzacongressen kan ik van harte aanbevelen aan dansers met minstens twee jaar ervaring in een wekelijkse groep.
Naast het faciliteren vind ik het ook belangrijk om zelf wekelijks te blijven dansen en dat doe ik bij Kom dans met ons, de wekelijkse groep van Marjan en Margriet in Haarlem.

Naast Biodanza heb ik ervaring op het gebied van Personeel & Organisatie (met name bij NGOs), sociale en ecologische duurzaamheid en zingeving op de werkvloer. Op dit moment ben ik parttime werkzaam als medewerker personeelszaken bij Friends of the Earth International, een internationale, non-profit organisatie ter bescherming van de aarde en haar bewoners.

Meer informatie over mij en de wekelijkse groep kun je vinden op: www.biodanzametbrigitte.nl

Extensies gevolgd door Brigitte

  • Geen


    Jaar: ?