Jantine Gerbscheid

Website
In 2004 leerde ik biodanza kennen en het verveelt me nog geen moment. Iedere keer kom ik in het NU en dat is natuurlijk telkens anders. Ik geniet ervan om al dansend contact te maken met mijn levensenergie, met mijn hart, met mijn lichaam. Ik laat mijn stress los. Het is een feest om al dansend ook anderen te ont-moeten. Non-verbaal contact voedt mijn hart. Ik kijk iemand in de ziel en laat ik mezelf in de ziel kijken. Het is zo anders dan het voeren van een gesprek of het uitwisselen van ideeën. De muziek raakt me steeds opnieuw. Ik vind het heerlijk om voelend te zijn . Ik houd van les geven, hoewel 'les' een raar woord is in de context van biodanza.

Omdat ik biodanza zo leuk vond, begon ik in 2004 meteen de opleiding.  Sinds begin 2007 geef ik les, meestal samen met Monique ten Tusscher. Sinds 2009 geven we samen les in Haarlem/ Bloemendaal. De groep staat open voor nieuwe dansers, zowel beginners als gevorderden.

Samen met Monique geef ik ook een jaartraject 'zeven stappen in wijsheid' met biodanza, stembevrijding en de oude kennis over zelfliefde en het leven zoals het bedoeld is.

In Deventer geven wij losse dagen met zang en dans. Zie www.lichtvoetig.nl

Daarnaast ben ik coach. Ook daarin werk ik met je Zelf vinden in de veelheid van de verschillende innerlijke stemmen zoals de criticus, de pleaser, de perfectionist, het vrije kind, het gekwetste kind, de vermijder enz. (voice dialogue/ Internal Family Systems). Recent ben ik opgeleid door Gabor Maté in het op liefdevolle manier onderzoeken wat er speelt in je leven. (Compassionate Inquiery).

Zie www.lichtvoetig.nl

Weekgroepen van Jantine

Jaargroepen van Jantine

Proeflessen van Jantine