Dans en muziek zijn altijd een “life line” geweest in mijn leven.  Dans brengt het beste in mij naar boven; creativiteit, speelsheid, kracht en plezier.

Via Jazz ballet in mijn jonge jaren, Afrikaanse dans, Zumba, Argentijnse tango en Salsa, ben ik uiteindelijk de Biodanza tegen gekomen. Daar vind ik alle elementen terug die mij inspireren in het leven; onderdeel uitmaken van een groep, dans, muziek, expressie geven, creativiteit, verbondenheid en groei (spiritualiteit).

Inmiddels ben ik aan het laatste jaar van de opleiding aan de Biodanza school Amsterdam begonnen en geef ik lessen onder supervisie samen met mijn “schoolmaatje” Manja. Ik geniet ervan om tijdens de lessen die ik samen met Manja geef, te zien en te voelen dat de groep losse individuen een eenheid wordt die elkaar bemoedigd, inspireert en aansteekt.  Ik ben open, durf me kwetsbaar op te stellen en geniet van het contact in de dans. Ik hoop je te ontmoeten in de dans.

Werk en achtergrond

In het dagelijks leven werk ik in het sociaal domein, mensen werk dus:). Verder heb ik een diverse opleidingen bij het ITIP gedaan (school voor leven en werk). Ervaringen en kennis die ik goed in kan zetten bij de Biodanza lessen.

Weekgroepen van Karen