Maria Vermeeren

E-mail Website
Biodanza heeft mijzelf meer in beweging gebracht, waardoor ik met meer energie, vertrouwen en blijheid het leven ben gaan leven. Ik heb twee mooie kinderen, een zoon en een dochter, beiden volwassen. Mijn jongste kind, mijn dochter, is geboren met het syndroom van Down. Het krijgen van kinderen heeft mijn leven in vele opzichten enorm veranderd. In het bijzonder de opvoeding en de verzorging van mijn dochter met haar verstandelijke beperking. Daarnaast wilde ik ook alle aandacht aan mijn zoon kunnen geven. Naast het geven van lessen aan reguliere groepen volwassenen en kinderen, heb ik mij in mijn afstudeeropdracht gericht tot het lesgeven aan volwassenen en jongeren met een verstandelijke beperking. Mijn dochter danst al vanaf jonge leeftijd. Ik heb haar jaren geleden meegenomen naar kinder-Biodanza en later naar volwassenen groepen. Door wat ik bij mijn dochter in haar ontwikkeling zag werd mijn interesse gewekt om aan mensen met een verstandelijke beperking les te gaan geven. Als ik zie hoeveel plezier ze hebben, hoe ze zich ontwikkelen, dan ben ik heel dankbaar dat ik dit aan hen mag doorgeven.

Weekgroepen van Maria

20130831_163030a.jpg
Zaanstraat 25, 2512 TM Den Haag
PICT4900_f.jpg
Zaanstraat 25, Den Haag, Nederland
afbeelding Biodanza Zwijndrecht.jpg
Hoge Kade 50, Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
ontvangende handen.jpg
Hoge Kade 50, Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland

Evenementen van Maria

Biodanza Summertime zaterdagavonden za 24 augustus om 20:00De Balzaal te Gouda Docenten: Maria Vermeeren, Harry van Ballegooy, Ingrid Steen, Josephine Sondag, Lucia Lindner, Monique Sajet, Nathalia Liem, Phoebe Felen, Regina Veldhuijzen, Sarah Mareels, Yvonne Schop, Geny Wuestman

De workshops worden gehouden van 20 juli t/m 24 augustus door verschillende docenten uit Zuid-Holland. Iedere zaterdag in deze periode kun je steeds twee andere docenten aantreffen. Een kans om een diversiteit aan energie te gaan ontdekken.