Thessa Lookman

Website
Ik heb de biodanza opleiding aan de  biodanza School te Eindhoven gedaan. Op 4 juli 2020 ben ik afgestudeerd.

Voor mij is biodanza het (her)vinden van mijn zachtheid, vrolijkheid, spontaniteit en sensualiteit en helemaal lekker in mijn lijf komen. Me te verliezen in het moment en te genieten van de prachtige muziek, de beweging en de groep mededansers.

Ik ben in 2011 begonnen met biodanza om de balans te vinden tussen de hectiek van een drukke baan, een gezin en tijd en ontspanning voor mezelf. Ondertussen kan ik me niet meer voorstellen dat ik niet zou dansen! Het brengt me steeds opnieuw meer en meer in verbinding met mezelf en de ander in de bijzondere dansen die we delen met elkaar. Ik geniet er intens van om met de deelnemers van onze wekelijkse groepen de dans van het leven te delen!

In oktober 2021 heb ik de specialisatie "biodanza op de werkvloer" gevolgd. Biodanza kan in organisaties, bedrijven en instellingen een grote bijdrage leveren aan onder andere het ontwikkelen van creativiteit, het verbeteren van arbeidsverhoudingen en de sociale zekerheid, het zorgdragen voor lichamelijke en emotionele gezondheid en het verminderen van conflicten. Naast het begeleiden van wekelijkse groepen breng ik graag organisaties in beweging!

 

 

 

 

Extensies gevolgd door Thessa

  • Biodanza in organisaties (Specialisatie)


    Jaar: 2021
    Docent: Rodrigo Toro Su00e1nchez