3 verdiepende dansdagen “liefdeskracht’

3 verdiepende dansdagen “liefdeskracht’

zo 16 april 11.00 tot zo 2 juli 17.00
 • Centrum voor Happiness
  Hendrik van Wijnstraat 10
  1065 AS Amsterdam
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-21924662
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  €55,- voor losse dansdag , €150,- indien je alle 3 de dagen meedanst

*zondag 16 april / affectieve liefde (philia)    * zondag 21mei / liefde & seksualiteit (eros)     *zondag 2 juli / liefde & transcendentie (agape)

LIEFDESKRACHT

3 verdiepingsdagen om je onder te dompelen in het liefdesveld

 

 Liefde ! Altijd maar weer de liefde…….

We zijn het, we verlangen ernaar, we worstelen er mee, we komen er van alles in tegen, het leidt ons naar diepe dalen en naar grote hoogtes. Liefde is wat ons verbindt maar wat ons ook kan afscheiden als we haar niet meer kunnen voelen.

Rolando Toro noemde biodanza ‘een heropvoeding in de liefde’.Zelf zou ik het eerder een herinnering aan de liefde willen noemen want biodanza helpt je de liefde die je, in essentie al bent, te herinneren. Om er weer meer toegang toe te krijgen en haar meer voluit te durven en kunnen leven.

Maar zoals de indianen zo treffend zeggen : de langste en moeilijkste afstand die een mens in z’n leven kan afleggen is die van het hoofd naar het hart.

Dansen helpt je om die weg te banen. Het haalt je uit je hoofd en laat je in je lijf zakken. En door de gerichte ‘oefeningen’ die we doen word je steeds opnieuw uitgenodigd je te verbinden met je hart en je buik. Ga je steeds meer ervaren wie je bent voorbij je denken. Kan het leven weer meer door je heen stromen en kan je voelen hoe verbonden je bent met alles om je heen…….want liefde verbindt.

De spontane beweging in ieder mens is altijd richting verbinding, hoe verwond we wellicht ook zijn geraakt.In het versterkte liefdesveld dat we met elkaar vormen kunnen we de verbinding herstellen. Want we hebben elkaar broodnodig om te helen wat ooit, óók in verbinding, beschadigd is geraakt.

Deze serie liefdes‘lessen’ geeft je de mogelijkheid om een diepe duik te nemen in het liefdesbad en stappen te zetten in de liefde. Om haar dieper toe te laten, in de verbinding met jezelf, in de verbinding met anderen en in de verbinding met het grotere geheel.

Wil je meer liefde(skracht) ervaren in je leven ? Kom dansen en laat je meevoeren in de liefdesstroom.

Je kunt de hele serie dansen maar je kunt je ook inschrijven voor een losse dag. Aanmelden kan door te mailen naar biodanza.amsterdam.2012@gmail.com o.v.v. Liefdeskracht of door te reply-en op deze mail.

Bijdrage €55,- per dag, wanneer je alle 3 de dagen meedanst betaal je €150,-

Graag iets lekkers te eten mee nemen om te delen voor de potluck-lunch. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd.

Inloop is vanaf 10.30 uur, we starten om 11.00 uur

Einde dag rondom 17.00 uur

 

LOCATIE

Studio 14

Centrum voor Happiness

Hendrik van wijnstraat 10

Amsterdam

De ingang van de studio bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, loop linksom het pand, dan zie je vanzelf aan de achterkant een gele deur met daarop Studio 14

Op 5-10 min. loopafstand van OV, tramhalte Johan Huizingalaan

én treinstation Amsterdam Lelylaan en op 5 minuten afstand van ring A10)

Op zondag is het vrij parkeren !