Aqua Biodanza

Aqua Biodanza

za 26 september 10.00 tot zo 27 september 16.00
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  235

“Aqua Biodanza is een diepe oceanische ervaring van verjonging die ons vergezelt naar een vivenciële staat van paradijselijke onschuld” Rolando Toro

De fluïde omgeving van het warme water biedt een sterke en bijzondere kwaliteit. Je huid omhuld door en met het water brengt een totale gewaarwording van plezier, vreugde en intens erotism.

De zeggingskracht van water is groot, niet alleen de kleur maar zeker ook… te denken valt aan de Grieks mythologische archetypen die alles met water te maken hebben. Het zijn de bekende symbolische figuren die opstijgen uit de wateren; Aphrodite, Godin van de liefde, Poseidon, die met zijn kracht en passie de Olympus deed overstromen. Alleen al uit deze symboliek kunnen we begrijpen dat liefde en erotism op archetypische wijze gelinkt zijn aan het element water. Echter de aard van het erotism in het water is volstrekt anders, omdat de verspreiding van het libido homogeen is en zich zacht uitstrekt over het hele lichaam.

Het transcendente aspect van dit gebeuren in het warme water vinden we bij C.G. Jung, die verwijst naar de tijd in de baarmoeder als zijnde een  ‘oceanische ervaring’. Ook bekend als de mythe van de eeuwige jeugd, een wedergeboorte (renaissance) die ons brengt bij een primordiale vivencia. Vivencias die uitzonderlijk weldadig en harmoniserend werken op ons organisme en een buitengewoon sterk revitaliserend en anti-stress effect hebben.

 

Praktisch informatie: Aanvang zaterdag om 10:00 uur.

Einde zondag circa 16.00 uur. Maximaal aantal inschrijvingen 12.

Biodanza ervaring is nodig, bij twijfel graag even overleggen. (Annette + 31 (0) 6 40 58 33 78)

Meebrengen; badkleding, handdoeken en slaapspullen (en extra matrasje om op te slapen )

Kosten: € 235 inclusief vivencia’s, ontbijt, diner en een eenvoudige overnachting (indoor camping). Er zijn indien gewenst een aantal eenpersoonskamer (2) en tweepersoonskamers(2), waarvoor een kleine meerprijs respectievelijk betaald dient te worden (€30 en 15pp.) beschikbaar.

Door aanbetaling van € 85, ben je definitief ingeschreven. Het volledige bedrag dient minimum 1 week van te voren overgemaakt te zijn; NL59ABNA0233565604 t.n.v. A. Heynderickx.