Benefietavond voor vluchtelingen in de Oekraïne met een meditatie, verhaal en biodanza vivencia

Benefietavond voor vluchtelingen in de Oekraïne met een meditatie, verhaal en biodanza vivencia

zo 10 april 19:00 tot zo 10 april
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  Richtbedrag €20,-- Meer of minder mag ook
Samen kunnen we het verschil maken voor de mensen in de Oekraïne. Kom naar onze benefietavond “Dansen voor vrede”, heb zelf een inspirerende avond EN maak het verschil voor de mensen die het nu zo hard nodig hebben met jouw donatie voor de benefietavond. Parkstraatgemeente Arnhem stelt hun prachtige ruimte kosteloos beschikbaar zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan de mensen in de Oekraïne.
Het programma van de benefietavond bestaat uit:
– een meditatie van universele liefde door Mathilde Lub van De Academie voor Liefdevol Leiderschap.
– een verhaal over de kunst van het geven door Jan Tijssen van Bezielende verhalen.
– een biodanza workshop door Hellen Petterson en Kim van der Klis met thema ‘Dansen voor Vrede’
Datum: zondag 10 april
Tijd: inloop van 19:00 – 19:30. Start programma om 19:30
Locatie: Parkstraatgemeente Arnhem, ingang Kastanjelaan 22e Arnhem
Richtbedrag: €20,00 p/p – .Meer of minder mag ook, afhankelijk van jouw draagkracht.
Aanmelden is niet nodig. Je betaalt je bijdrage bij binnenkomst.
Iedereen is welkom! Ook mensen zonder biodanza ervaring. Neem dus gerust je vriend, vriendin, collega, buurvrouw, vader of moeder mee naar de benefietavond.
Alle opbrengsten gaan naar Tatyana in de Oekraïne. Ze heeft geprobeerd om het land uit te komen en te vluchten maar kwam het land niet uit. Nu helpt ze andere mensen  door ze op te vangen in een voormalig hotel in Dnipro. Natuurlijk heeft zij geld nodig om eten, water en andere noodzakelijke basisvoorzieningen te kunnen kopen voor zichzelf en voor de mensen die zij opvangt. Er zijn net weer nieuwe vluchtelingen aangekomen uit Donetsk. Zij krijgen bij Tatyana onderdak, eten en zorg. Een van de vluchtelingen kan zelf niet lopen en is in doeken naar binnen gedragen. Helaas reikt de humanitaire hulp niet tot waar Tatyana woont. Met de opbrengsten van de benefietavond helpen we hen met een financiële bijdrage voor de komende weken/maanden om hen te ondersteunen en ze hopelijk zo ook wat kracht te geven deze moeilijke periode door te komen. Al met een paar honderd euro hebben ze voldoende om ongeveer een maand te kunnen overbruggen. We hopen je te verwelkomen op de benefietavond en samen het verschil te maken voor deze mensen!
Rolando Toro, de grondlegger van biodanza, heeft biodanza ontwikkeld als antwoord op de oorlogen in de wereld. Zijn diepste wens was om de hele wereld laten dansen en de universele liefde te laten groeien als tegenwicht van alle ellende om hem heen. Als mensen zich verbinden via de dans, via de muziek, zonder woorden, dan ontstaat er als vanzelf meer begrip voor elkaar. Door de hele wereld te laten dansen, wilde hij meer verbinding en vrede in de wereld brengen. En dat is precies wat we op deze benefietavond ook gaan doen.
Voor meer informatie over de organisatoren zie onze websites:
Hellen Petterson: www.biodanzamethellen.nl
Jan Tijssen: www.bezielendeverhalen.nl
Kim van der Klis: www.biodanzametkim.nl
Mathilde Lub: www.loveatwork.nl
Parkstraatgemeente Arnhem: www.parkstraatgemeente.nl
We hopen je te verwelkomen op onze benefietavond en samen onze energie, onze liefde en onze financiële bijdrage naar de Oekraïne te sturen!
Voor vragen mail naar info@biodanzametkim.nl
Wil je een donatie doen, maar kun je niet naar de benefietavond komen, stuur me een mailtje dan ontvang je een tikkie voor je donatie.