Bezield leven

Bezield leven

zo 23 oktober 11
 • ZOED Haarlem
  Wilhelminapark 28
  Haarlem
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-30966755
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  90

Dit is een dag om  je te verbinden met je bezieling.  Dit is een dag voor expressie, verbinding en hartcontact. Het is een dag om jezelf te voelen, thuis te komen bij jezelf.

Je gaat contact maken met de authentieke bron in jou. Die bron kan je leren kennen via je rechter hersenhelft, door te voelen en te ervaren. Door te weten. Door je te laten raken. Je kern is helder, vrij en liefdevol. Daar schuilt je weten. Diep van binnen liggen de antwoorden op je levensvragen. Daar ken je je koers. Via dans, zang en oefeningen maak je contact met je bezieling. Het geeft vrijheid, ruimte en richting.

Door de eeuwen heen zijn mensen altijd op zoek geweest naar bezieling. Bezield leven leidt tot wijsheid. Veel mensen/ culturen hebben hun verkregen wijsheid beschikbaar willen stellen voor anderen. Een ervaring is moeilijk over te dragen op een ander, maar woorden van wijsheid en bezieling kunnen ons inspireren. Ze kunnen als een kompas zijn voor ons leven. Ze kunnen richtlijnen geven voor de keuzes die wij dagelijks moeten maken. Ze kunnen ons tot steun zijn in het vinden van ons ware zelf. Op deze dag laten we ons inspireren door oude wijsheidsbronnen van de Native Americans.

Dans, zang en stilte verbinden je met het NU, met je hart en ziel. Ze kunnen ons diep raken en iets in ons wakker trillen. Zang en dans nodigen je uit om je  eigenheid te omarmen en stappen te zetten die overeenkomen met de wens van je ziel. Zodat je je eigen klank en kleur gaat geven aan je leven.

We dansen in een prachtige lichte zaal in ZOED.

De inloop is om 10.30 uur. We starten om 11 uur. we vragen je om zelf iets mee te nemen voor de lunch. Ter plekke kunnen we alle etenswaren dan delen. Voor koffie, thee, fruit en iets lekkers wordt gezorgd.

De dag wordt gegeven door Monique ten Tusscher en Jantine Gerbscheid