Biodanza Benefit Workshop

Biodanza Benefit Workshop

za 22 juni 13:30
 • “Buurtkamer Kadoelen” Nathan F. Israëlweg 3a Amsterdam Noord
  “Buurtkamer Kadoelen” Nathan F. Israëlweg 3a Amsterdam Noord
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-45826724
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  Vrijwillige bijdrage

Op 22 juni 2019 is er een speciale Biodanza Benefit workshop waarbij de opbrengst van de workshop zal gaan naar het project Hand in Hand.

Hand in Hand
Oude mensen die veelal te maken hebben met de ziekte dementie, die vaak levenloos voor zich uit staren komen in aanraking met levenslustige jonge kinderen. Dat doet iets met iedereen die hierbij betrokken is. Liefde, compassie en waardigheid wordt wakker gekust en voelbaar in de ruimte waar de ontmoeting plaatsvindt. Voor alle betrokkenen heel waardevol en rijk.

Het project Hand in Hand wil het op meer plekken in Nederland mogelijk maken om meer scholen in verbinding te brengen met verzorgingshuizen en andersom. Om deze verbindingen op grotere schaal te laten plaatsvinden is geld nodig. Wij vinden dit project hartverwarmend en om die reden willen wij dit project steunen. De opbrengst van deze Biodanza workshop zal gaan naar het project Hand in Hand.

Benefit Workshop
Digna heeft het plan opgevat om dit jaar het Hand in Hand project een warm hart toe te dragen en een benefit workshop hiervoor te organiseren. Zij heeft collega’s gevraagd om dit samen met haar te doen. De collega’s met wie zij deze dag samen werkt zijn: Frank Bremer, Josephine Bos, Jolanda van den Brand, Moniek Scholtens en Minco Ruiter. Wij kijken er samen naar uit om een waardevolle en vreugdevolle workshop te geven. Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wil je aanwezig zijn? Je bent van harte welkom.
We vinden het fijn als alle deelnemers een vrijwillige bijdrage willen schenken aan deze workshop. Deze bijdrage gaat (alleen met vermindering van de door ons gemaakt kosten) in z’n geheel naar het project Hand in Hand. Oprichters van het project zullen op deze dag aanwezig zijn. Zij zullen de financiële opbrengt op de dag zelf in ontvangst nemen.

Filmpje Hand in Hand
Ben je nieuwsgierig en zou je willen zien wat het project Hand in Hand doet? Kijk dan naar het volgende filmpje: Hand in Hand Filmpje

 

Praktische informatie:
Datum:
zaterdag 22 juni 2019

Tijden:
13:30 uur start workshop, 13 uur zaal open.

Bijdrage:
Vrijwillige bijdrage voor het project Hand in Hand.

Locatie:
“Buurtkamer Kadoelen”
Nathan F. Israëlweg 3a
Amsterdam Noord