Biodanza in de natuur midden op de Veluwe – zondag 26 juli

Biodanza in de natuur midden op de Veluwe – zondag 26 juli

zo 26 juli 10:30
 • Op 5 min. rijden van Paviljoen De Posbank, Beekhuizenseweg 1 Rheden. Routeschrijving ontvang je na aanmelding.
  Paviljoen De Posbank
  Beekhuizenseweg
 • Website:Ga naar de website
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  €17,50

Op zondag 26 juli geven wij –  Hellen Petterson & Kim van der Klis – een ochtend biodanza in de natuur midden op de Veluwe op het stuifzand. En…. vanaf 1 juli mag het weer….. fysiek contact tijdens het dansen! We zullen dit wel beperkt houden tot het vasthouden van de handen en eventueel een wiegende cirkel. Bij de ontmoetingen is er altijd de ruimte om zelf de keuze te maken dit met omhelzingen te doen of met handen & ogen. Een verdiepende vivencia met fysiek contact dus maar niet meteen de meest intensieve vormen.

Biodanza in de natuur is alleen op de geluiden van de natuur (geen muziek dus). Wat is er fijner dan te dansen met het ruisen van de wind, het zand tussen je tenen, uitzicht op een prachtig landschap en de zingende vogels om je heen? We nemen de tijd voor iedere oefening zodat je er helemaal in op kunt gaan. We vertragen daardoor als vanzelf, verstillen, en verbinden ons met de natuur om ons heen en daarmee ook met onszelf. We genieten elke keer weer van de verstilling en de diepe rust die neerdaalt in de groep tijdens een natuurvivencia. We blijven ons dan ook verbazen over het effect van de natuur op de mens in het algemeen en op onszelf in het bijzonder. De stilte, de bewuste aanwezigheid door het openen van de zintuigen, de vertraagde dansen van vloeiendheid, de overvloed van de natuur…. Dat alles zorgt ervoor dat je je ten diepste kan verbinden met Zijn, met dankbaarheid, met eenheid.

Locatie: op 5 minuten rijden van ‘Paviljoen de Posbank’, Beekhuizenseweg 1 in Rheden. Exacte locatie met route beschrijving ontvang je na aanmelding en betaling.

Jouw bijdrage is € 17,50 voor deze ochtend – graag voorafgaand aan de ochtend overmaken op NL47TRIO 0338 7226 10 tnv Kim van der Klis.

Van te voren aanmelden via info@biodanzametkim.nl of info@biodanzamethellen.nl is een must omdat we verplicht zijn een deelnemerslijst bij te houden.

Uiteraard dansen we geheel volgens de huidige landelijke regels. Dit betekent dat je thuisblijft bij klachten, als een huisgenoot ernstige klachten heeft of als je de afgelopen twee weken in contact bent geweest met iemand die besmet is met Corona. Verder is de regel dat je voorafgaand en na de les 1,5m afstand houdt tot de anderen. Alleen tijdens de les geldt hierop de uitzondering. Voordat je vertrekt was je thuis grondig je handen en ook als je weer thuiskomt. Verder graag zelf je eigen flesje water/thermoskan meenemen.

We kijken ernaar uit je mee te nemen in deze bijzondere natuurervaring. Liefs en warme omhelzing,
Kim & Hellen