Biodanza in de Natuur – Veluwe – Eén zijn met de natuur

Biodanza in de Natuur – Veluwe – Eén zijn met de natuur

za 1 oktober 10:30
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  €45,00

Last van stress of een drukke agenda? Gun jezelf een heerlijke dag in de natuur om tot rust te komen, te ontspannen en je batterij weer helemaal op te laden. Anders dan biodanza in de zaal dansen we deze dag niet op muziek. We dansen in stilte op de ‘muziek’ van de natuur: ruisende bladeren, fluitende vogels, aanzwellende wind in de boomtoppen, tjirpende krekels….. Door in stilte te zijn tijdens de vivencia’s kom je in een diepe rust en kun je je verbinden met de grootsheid van de natuur om je heen.

De transcendente vivencia’s in de natuur brengen je naar het bewustzijn dat alles één is. Dat wij niet los staan van de natuur maar zelf onderdeel zijn van de natuur. We kunnen het gevoel van ons één voelen met alles om ons heen soms in een flits ervaren bijvoorbeeld wanneer het zonlicht in stralen magisch door de bladeren van de bomen naar beneden schijnt.

Beleef een zachte liefdevolle omhelzing met de ander staand onder de bomen met de wind in je haren en de warme zonnestralen op je gezicht. Voel je levend, voel je verbonden en ga goed opgeladen en verstild weer naar huis na deze verdiepingsdag! We vinden het nog steeds magisch om samen deze Biodanza dagen in de natuur te mogen geven en samen met jullie het effect te mogen beleven.

Datum: zaterdag 1 oktober 2022

Tijd: 10:30 – ca. 17:00 met twee vivencia’s en een lunchpauze
Locatie: op de Veluwezoom. Je krijgt een routebeschrijving in de week voorafgaand aan deze dag.

Jouw bijdrage: €45–
NB: Mensen met een Gelrepas kunnen met hun sporttegoed betalen.

Klik op deze link om je aan te melden: https://naturemoves.activehosted.com/f/5

Enige ervaring in een wekelijkse biodanza groep is nodig voor deze verdiepingsdag.

Zonnige groeten en wie weet tot in de natuur!

Kim & Hellen