Biodanza in de Natuur – Veluwe – Eén zijn met de natuur

Biodanza in de Natuur – Veluwe – Eén zijn met de natuur

za 10 juli 10:30 tot za 10 juli 12:30
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  €19,50
Ervaar de kracht van de natuur tijdens deze verdiepende biodanza vivencia midden op de Veluwe. We dansen in stilte op het stuifzand aan de rand van het bos op de ‘muziek’ van de natuur: ruisende bladeren, fluitende vogels, aanzwellende wind, tjirpende krekels…..
Veel mensen leven tegenwoordig in en rond de stad en zijn de verbinding met de natuur een beetje kwijtgeraakt. In deze vivencia kun je die verbondenheid weer herontdekken. We zijn verbonden met de aarde, de zon, de wind, het water in de grote kringlopen van het leven. Binnen het universum is alles met elkaar verbonden in perfecte harmonie. Alles leeft, alles is verbonden, alles stroomt, alles transformeert, alles is energie. We kunnen het gevoel van ons één voelen met alles om ons heen soms in een flits ervaren als we in de natuur zijn bijvoorbeeld wanneer het zonlicht magisch door de bladeren van de bomen in stralen naar beneden valt.
Ondergedompeld in de natuur kunnen we ons ten diepste verbinden met al het leven om ons heen en daarmee ook met het leven in onszelf. Beleef een zachte liefdevolle omhelzing met de ander staand onder de bomen met de wind in je haren en de warme zonnestralen op je gezicht. Voel je levend, voel je verbonden en ga opgeladen en verstild weer naar huis na deze natuur vivencia!
Aanmelden bij: Hellen Petterson – info@biodanzamethellen.nl OF bij Kim van der Klis info@biodanzametkim.nl.
Tijd: zaterdag 10 juli. We starten om 10:30 uur en rond 12:30 uur zal de vivencia afgelopen zijn. Hanteer een organische tijd zodat je niet direct alweer snel ergens anders naar toe moet zodat alles wat gedanst is rustig kan integreren.
Locatie: mooie plek op de Veluwe, in de buurt van Paviljoen De Posbank (Beekhuizenseweg 1 in Rheden). Exacte locatie en routebeschrijving volgt na jouw aanmelding.
Jouw bijdrage: € 19,50. (Dansers uit de wekelijkse groepen van Kim en Hellen betalen € 17,00). Jouw plek is gereserveerd nadat we jouw betaling ontvangen hebben. Betalen naar K. van der Klis NL47 TRIO 0338 7226 10.
NB: we hebben beiden de officiële training biodanza in de natuur gevolgd en geven deze vivencia vanuit de theorie van en met dansen uit deze extensie.
Wij kijken ernaar uit om je mee te nemen in deze unieke danservaring in de natuur.
Kim van der Klis en Hellen Petterson
We houden ons aan de RIVM voorschriften. Dat houdt in dat we, als de dans daarom vraagt, weer in fysiek contact mogen dansen. Maar fysiek contact is nooit vanzelfsprekend, wees dus altijd in goede afstemming. Voor iedereen geldt: wees trouw aan jezelf en geef duidelijk aan wat voor jou goed is qua afstand of nabijheid. En…. je komt alleen naar de workshop als je geen verkoudheids- of griepverschijnselen hebt.