Biodanza met mannen dag

Biodanza met mannen dag

zo 23 april 11:00
 • De Danswerkplaats
  Oude Fabriekstraat 20
  Amersfoort
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  +316 23258788
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  €65 (korting als je vaker komt)

De volgende biodanza met mannendag is alweer snel! Bedoeld als ontmoeting en integratiedag tussen de verdiepingsweekenden in en tevens als op zichzelf staande dag voor alle mannen die kennis willen maken met biodanza met mannen en de warme bestaande groep die de cyclus van Evandro Oliveira volgt (4 weekenden. Dit jaar nog van 16-18 juni en 13-15 oktober in de school van Eindhoven).

In deze ontmoeting en integratie dag zijn we als mannen tesamen. Samen om te dansen, samen om te delen. We delen onze ervaringen als man-mens. We mogen landen in de broederschoot van elkaar. Het is gek, maar zo gauw we bij elkaar zijn gebeurt er iets magisch. Er komt een soort rust, een soort volledig oké zijn. Dat is hartverwarmend.

Op deze dag gaan we door met hetgeen we in afgelopen weekend hebben behandeld: de natuurman, oftewel greenman. Hoe voelen we ons als man in de wereld anno nu? Een wereld die vraagt om verantwoordelijkheid, om broederschap, om affectieve samenwerking. De natuur als uiting van het leven ‘draait overuren’. Hoe kunnen we man zijn en goed doen voor onszelf, voor de ander en voor het grotere geheel? Wat is jouw verbintenis als natuurman?

We ontmoeten elkaar om 11.00, drinken wat, doen een korte deelronde en we dansen onze eerste vivencia. Iedereen neemt zijn favoriete lunch mee, graag ook zelf borden en bestek meenemen en iets om de lunch op te serveren. Na de lunch bespreken en delen we en volgt de tweede vivencia. Einde 18:00.

Zie deze link voor hoe je bij de Danswerkplaats kunt komen.

Arnold van Westerhoven, Richard Loohuis en Minco Ruiter zien je graag!