Biodanza op het zuiderstrand van Scheveningen

Biodanza op het zuiderstrand van Scheveningen

za 6 augustus 19.15
 • Zuiderstrand 1 Den Haag, voorbij strandtent La Cantina
  Zuiderstrand 1
  Den Haag
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06 46242136
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  15 euro cash te betalen bij aankomst
Biodanza is een dansvorm, die ons uitnodigt om van ons hoofd (ons denken) naar ons hart / ons lijf (ons voelen) te gaan. Op het strand, te midden van alle elementen, met onze voeten op het zand en onze haren in de wind, dansen we ons vrij.
We starten om 19.15 uur met de openingscirkel. We starten al zo vroeg, omdat de zon dan al om 21.23 uur onder gaat. Fijn als je er op tijd bent, het is ong. 150 meter lopen ( 10 minuten) naar de dansplek.
Iedereen is welkom, is zonder vooraanmelding.
Adres:
Strandpaviljoen La Cantina ligt links als je het strand opkomt, loop verder door naar langs de strandtent (of over het (hardere) zand langs de zee)en we staan ongeveer 150 meter verder. Ik sta er met een blauw gestreept windscherm. Afhankelijk van de wind en de drukte, sta ik of dichter bij zee of dichter bij de duinen of ergens in het midden. Kun je me niet vinden, bel me 0646242136
Zuiderstrand 1 ( is einde van de Houtrustweg)
Den Haag- Scheveningen-Zuid
Strandtent La Cantina is open, ook voor toiletbezoek.
Fijn om vooraf te gaan, tijdens de vivencia kun je niet even tussendoor naar de wc ivm de afstand tussen de dansplek en de strandtent.
Neem genoeg water mee en misschien thee en wat te eten voor na afloop om elders op het strand nog van na te genieten. En een handdoek voor een duik in de zee als je wilt.
Het weer hier aan de kust kan heel anders zijn dan in het binnenland. Check daarom vooraf ALTIJD even mijn website of mijn facebook pagina (Hannie van Biodanza)
Heb je een lift nodig of biedt je een lift aan? Het kan in het evenement op facebook. https://www.facebook.com/events/401921491944792?ref=newsfeed
Fijn als je GEEN ZONNEBRIL draagt tijdens het dansen, daar het oogcontact van 100 % belang is voor het contact . Een pet of hoed is okay als je zonbescherming nodig hebt tijdens het dansen.
Parkeermogelijkheden: (is gewijzigd tov vorig jaar!)
1)Parkeerplaats einde van de Houtrustweg: LET OP! is betaald parkeren vanaf 10:00 uur, voor onbeperkte tijdsduur.(betalen met pinpas of mobiel/ app).
2)Gratis parkeren als je geluk hebt ( en op eigen risico) op het bedrijventerrein met kleine gebouwtjes, ingang Zeezwaluwstraat/ is laatste straat naar links voordat je het parkeerterrein van het strand( einde Houtrustweg) oprijdt.. Ook voorbij het gebouwtje rechts is er ruimte om te staan.
3) Gratis parkeren op het eerste deel van de Houtrustweg, ter hoogte van de Laan van Poot en op de Laan van Poot is het parkeren gratis.
EN als je vanaf de Houtrustweg de Laan van Poot oprijdt, direct de eerste afslag rechts ( na wit hek) inrijden, daar is een groot gratis parkeerterrein van discotheek De Westwood. 
(is 20 minuten lopen naar de opgang van het Zuiderstrand) Of daar af te spreken om te carpoolen.
4)Bus 28
5)Trein/metro en fiets huren op Den Haag CS etc etc