Biodanza reis naar Uganda

Biodanza reis naar Uganda

wo 2 november 11:00 tot di 22 november
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  3300

Beleef de parel van Afrika in een sfeer van vriendschap op reis met een biodanza groep, midden In de Afrikaanse natuur, tussen de lokale bevolking. We bezoeken dorpen, projecten, kerkdiensten met dansen, drums en komen bij mensen thuis. We spotten bijzondere dieren op onze safari’s en onderweg. We dansen met elkaar en ook met de mensen daar.

In Uganda is onze gastheer Sander Kesseler. Hij is priester en verzorgt samen met 3 Ugandese gidsen, Adolf, Nicholas en David ons verblijf, transport en programma. De biodanza wordt begeleid door Agnes Woertman, zij is een ervaren biodanza docente met een passie voor reizen. De pas opgerichte stichting Biodanzareizen heeft de eindverantwoordelijkheid voor deze reis.

We verblijven een groot deel van de reis in een resort in het Queen Elisabeth park midden in de wildernis, tussen de wilde dieren. Van daaruit organiseren we verschillende excursies, safari’s, en ontmoetingen met de bevolking. Tenslotte neemt Sander ons mee naar het Noorden van Uganda voor een zaligverklaring.

De all-in prijs voor deze reis bedraagt 3200 euro (inclusief vliegticket, verblijfkosten en excursies). Meer weten, kijk op onze site, mail of bel een van ons voor meer info:

www.biodanzareizen.nl of mail: info@biodanzareizen.nl