BIODANZA ROADTRIP LOFOTEN

BIODANZA ROADTRIP LOFOTEN

di 2 augustus 12:00 tot do 25 augustus 12:00
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  zie website

BIODANZA ROADTRIP LOFOTEN
Samen op reis van Tromsø
naar Groningen. Meanderend door spectaculair landschap. Dansend met elkaar en soms met de Noorse biodansers. Met gezamenlijke dagelijkse momenten zoals een deelronde, koken, on-the-road en natuurlijk veel biodanza. In een intieme, kleine groep reizen, delen en dansen we. Met mijn camperbus haal ik je op bij het vliegveld en daar start onze biodanzareis langs sommigen van de mooiste plekken van deze aarde. Elke dag zal onze verbinding met alles sterker voelbaar zijn. We leggen zo’n 3.000 km af in Noorwegen. Vanuit Kristiansand varen we uiteindelijk op 25 augustus weer naar Nederland met de nieuwe ferry overtocht.

Dit is een biodanzareis voor dansers met ruime biodanza ervaring. We dansen biodanza, én we leven biodanza elke dag.
Juist dat is wat het zo bijzonder maakt om een biodanzareis te maken.  Het samen reizen en verbinden heb ik eerder ervaren toen ik in 2018 en 2019 een biodanzareis naar Oeganda begeleidde. Om op reis te zijn met een biodanza gezelschap met  biodanza workshops, brengt de reis zelf intenser tot leven.
Ook naar Noorwegen reisde ik al vaker, zowel voor biodanza workshops als privé. Het is een schitterend land met een levendige biodanza community.

Wil je meer weten? Lees dan op mijn website verder over het reisprogramma, de prijzen en meer.
Als je interesse hebt om mee te gaan, dan hoor ik graag van je.

Brenda van Broekhoven
www.biodanzametbrenda.nl