Biodanza Stiltedag

Biodanza Stiltedag

zo 28 juni 11:00
 • Centrum voor Happiness, Amsterdam
  Broedplaats HW10
  Hendrik van Wijnstraat 10
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-45826724
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  50 euro / minima 40 euro

Een Biodanza Stiltedag is een dag waarop je heel direct contact maakt met jezelf in het huidige moment. Stilte maakt ons gevoelig. Gevoelig naar onszelf en naar anderen. Wanneer we de woorden achterwegen laten, komen we diep thuis in hier en nu. De werkelijkheid die zich voordoet. De dingen worden glashelder voelbaar. Dat is vreugdevol! De dingen waar we normaal aan voorbij lopen, komen in beeld.

Leren om gevoelig aanwezig te zijn doen we niet alleen voor onszelf. Het is een groot geschenk aan de mensen met wie we dagelijks contact maken en aan de wereld in het grote geheel. We leven in een tijd waarin het belangrijk is om ons hart te openen en keuzes te maken die zowel onszelf als het grote geheel dienen. Ik denk dat Biodanza en de stilte daaraan kan bijdragen.  Het is een vreugdevolle bijdrage aan een waarachtig leven in het midden van deze wereld.

In de stilte wordt ons Ja en ons Nee helder. Ons intuïtieve vermogen groeit. Zo leren we luisteren naar de wijsheid die al in ons aanwezig is. Digna spoort je aan om naar deze wijsheid te herkennen en er naar te handelen, ook als dat vanuit je gewoontepatroon soms moeilijk is. Onze intuïtie is een prachtig kompas dat verrijkend is in je dagelijkse leven.

Op Biodanza stiltedagen wordt gebruik gemaakt van muziek. Tevens geeft Digna uitleg en aanwijzingen. De deelnemers praten de hele dag niet op twee momenten na: een deelronde aan het begin en aan het einde van de dag. Ook tijdens de pauze wordt niet gesproken. Juist de stilte blijkt heel krachtig te zijn en zoals Eckhart Tolle schrijft: Stilte Spreekt. In de stilte komen we wellicht dichter bij elkaar dat met alle woorden die we daarvoor denken nodig te hebben.

Datum:

28 juni 2019
Heldere, liefdevolle kracht