Biodanza vakantie in Frankrijk voor ervaren dansers

Biodanza vakantie in Frankrijk voor ervaren dansers

za 15 juli 17:00 tot vr 22 juli 10.00
 • Landgoed Preau, midden Frankrijk
  L'Huy Préau
  Châtin
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-49864654
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  € 375,- voor de workshops (bij aanmelden en betalen voor 8 mei 2023, daarna betaal je €395,-) , Verblijf, met heerlijke vegetarische en biologische maaltijden van €420,- tot €740,- € all in (prijs is afhankelijk v.d. accommodatie die je kiest)
“Als je in de stroom van het leven zit, dans dan en vier het leven
Als de energiestroom van jouw leven niet zo lekker loopt,
dans dan om jezelf weer terug te brengen in de stroom”.

Een week waarin je dansend nieuwe inspiratie opdoet om je leven ruimer, voller en kleurrijker te (be)leven. Ervaar hoe de dans niet alleen je lichaam maar ook je hart en ziel in beweging brengt.

In deze week wordt je uitgenodigd expressie te geven aan wie jij bent in al jouw eigenheid en rijkdom. Zo kun je jezelf opnieuw ervaren; in kracht èn zachtheid, in lichtheid èn diepte, ingetogen èn uitgelaten, kwetsbaar èn moedig, liefdevol èn verbonden. En in die rijkdom de ander ontmoeten, zonder woorden, in de dans.

Een week lang dans èn leef je met elkaar, waardoor je werkelijk een transformatieproces aan kunt gaan: in jezelf èn met elkaar. De dans en muziek zijn geweldige middelen om je te verbinden met jezelf; je lichaam, je gevoel en vooral je hart. Van daaruit gaan we elkaar ontmoeten en kunnen we op diepere en subtielere lagen de intieme en oprechte verbinding ervaren.

Het is voor het 15e jaar dat ik op Preau mijn  Biodanzavakantie geef en het is ieder jaar weer bijzonder om mee te maken hoe binnen een dag als het ware een bodem gelegd wordt voor een intense en rijke week met elkaar, waarin ieder zijn of haar eigen proces (be)leeft. Ik ben steeds weer ontroerd door de diepgang èn vreugde die we zo met elkaar mogen beleven.

Deze week is voor mensen met minimaal één jaar Biodanza ervaring.