Biodanzadag Intimiteit in relaties

Biodanzadag Intimiteit in relaties

zo 6 november 10:00 tot zo 6 november 17:00
 • Centrum voor Happiness
  Hendrik van Wijnstraat
  Amsterdam
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-45826724
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  65 euro
Zondag 6 november geeft Digna een dansdag over Intimiteit. Het thema van deze dag is: Wat heeft Intimiteit nodig om ‘wakker’ en aanwezig te blijven in onze relaties? Denk aan partnerrelaties, maar ook aan de relaties met je kinderen, ouders, vrienden en vriendinnen.
Intimiteit heeft het misschien nodig dat we ons durven en willen geven in de relatie met de ander. Dat we naakt en open zijn, met dat wat er in ons leeft. Tegelijkertijd is het van belang dat we zelf zorg dragen voor onze noden, zonder onze partner of wie dan ook hier voor verantwoordelijk te maken. (Ik moet hier denken aan het liedje: Ik hou van mij, van Harry Jekkers. Ergens in het liedje zingt hij: Want wie echt van zichzelf houdt, die geeft pas echt iets kostbaars, wanneer hij ik hou van jou tegen de ander zegt).
Een ander belangrijk thema waar we deze dag bij stil zullen staan is: ervaren, in ons bewustzijn laten komen, dat de ander belangrijk voor ons is. Dit brengt ons bij volwassen afhankelijkheid. We willen en kunnen ons volledig met de ander verbinden, terwijl we dat doen van volwassene tot volwassene. Misschien dat we deze dag nog veel meer ontdekken wat intimiteit van ons nodig heeft om onze relaties een warme en verbindende kwaliteit te geven. Ik kijk uit naar een mooie ontdekkingsreis.

Er zijn enkele plaatsen vrij voor mensen die aanwezig willen zijn.
De investering voor deze dag 65 euro pp.
Mocht je dit niet kunnen betalen en je wilt wel heel graag aanwezig zijn, neem even contact met mij op.