Boom van Verlangen

Boom van Verlangen

vr 10 juni 19:30 tot zo 12 juni 18:00
 • Het Vijfde Huis
  Jac. P. Thijsselaan
  Gouda
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06 - 260 44 666
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  € 180

Voel jij je af en toe kriebelen van verlangen?
Wil je je verbinden met de roep in jezelf?
Jouw diepste wensen naar boven laten komen?
Uitreiken naar het schier onbereikbare?
Kom dan naar dit weekend en dans de inwilliging van jouw diepste verlangen naar je toe.

Onze verlangens vormen onze basisbehoeften. Je hebt tijdelijke wensen, die als ze ingewilligd worden blijdschap brengen. En je hebt blijvende verlangens die bewust of onbewust richting geven aan ons levenspad, die een bron van wijsheid zijn. Vervulling van zo’n verlangens geeft geluk.
Rolando Toro: ‘‘Kunnen we luisteren naar onze wensen om onze bestemming te bereiken?” Wat zijn onze blijvende verlangens, die ons altijd hebben geleid door het labyrint van ons leven?
Voor Rolando Toro is het belangrijkste moment van de Boom van verlangen het moment dat je je verlangen wordt. Dat je Verlangen Bent. Dit genereert een energie van tintelende veranderingen in jezelf en van de dingen om jou heen. Nu hoef je alleen maar te wachten op de dingen die komen gaan…
In deze workshop word je uitgenodigd om door middel van individuele en collectieve dansen naar de diepte van jezelf te navigeren en van daaruit je grootste verlangens te dansen. En door jouw wens dansend te Zijn, zet je het universum in actie.

De Boom van Verlangen is een prachtige, diep affectieve en krachtige verdieping in je persoonlijke transformatieproces. Het weekend wordt georganiseerd door Biodanza School Rotterdam en is, naast studenten, toegankelijk voor docenten en deelnemers uit wekelijkse groepen. We zien uit naar jullie komst, voel je van harte welkom!