Contact en genieten – liefdevol verbinden

Contact en genieten – liefdevol verbinden

za 21 augustus 19.30
 • Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden
  Amersfoortsestraatweg 16
  1411 HD Naarden
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  17

Welkom bij de zomerdans workshop; contact en genieten – liefdevol verbinden, op zaterdagavond 21 augustus.

Een liefdevolle verbinding met onszelf en andere mensen is datgene wat ons leven kleur geeft. Ons vermogen om lief te hebben bepaald in grote mate ons levensgeluk. Affectiviteit, ons vermogen om lief te hebben, is daarom de ruggengraat van biodanza. Deze avond is een uitnodiging om ons vermogen in liefde te vergroten, ons te verbinden met ons hart en durven kwetsbaar te zijn in liefhebben. Ons durven openen voor het leven, voor de ander en de moed te hebben om telkens op nieuw uit te reiken en te kiezen voor liefde.

Marlie geeft regelmatig workshops die bijdragen aan liefde, vrede en harmonie in het leven van mensen, “het mysterie van liefde verdiepingsworkshops”.

Deze workshop geeft Marlie voor Dansjevrij.

Begin: 19:30 uur

Einde: 21:00 uur. Na de workshop kun je blijven om te kletsen in de lounge ruimte of dansen op muziek van DJ Reinier tot 23:00 uur.

Bijdrage: €17,-

Aanmelden en betaling loopt via de website van dansjevrij : www.naarden.dansjevrij.nl/agenda

(bij het kopje ‘entree’ kun je je kaartje kopen).

 

We dansen op de heerlijke en ruime dansvloer van Studio Nia – Art of Moves. Deze bevindt zich in Sportcentrum De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden. Als je voor de ingang van het sportcentrum staat, loop je 50 meter naar rechts naar de hoek van het gebouw. Net om de hoek heeft DansJeVrij! op deze avond een eigen ingang. De studio bevindt zich op de 1e etage (geen lift). En we hebben de beschikking over een eigen kleedkamer, een gezellige en warme zitruimte en een sfeervolle ruime danszaal met een fijne dansvloer.

 

Route en Parkeren:
Studio Nia – Art of Moves bevindt zich 3 minuten vanaf de snelweg A1, precies tussen Amersfoort en Amsterdam.
Reistijden met de auto vanaf

Vanaf Station Naarden-Bussum  is het circa 2 km lopen of fietsen. Op het station zijn NS-fietsen te huur, die ook na middernacht terug te brengen zijn.