Dance Gathering: Dancing is the body’s joy

Dance Gathering: Dancing is the body’s joy

vr 24 juni 17:00 tot zo 26 juni 17:00
 • Land van Lisa
  Van Ouwenallerlaan 6
  7157 AZ Rekken
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-45826724
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  299,00

Dancing is the body’s joy

Ons lichaam houdt van beweging. Ons lichaam houdt van uitdaging. Tegelijkertijd willen zowel ons lichaam als onze geest diep ontspannen. Je zou dit ook het thuiskomen van ons lichaam in zijn natuurlijke aard kunnen noemen. Als ons lichaam thuiskomt, komt onze geest als vanzelf ook thuis. Lichaam en geest zijn totaal met elkaar verbonden.

Dans is een prachtige ingang om je lichaam uit te dagen en de ruimte te geven om diep te ontspannen. Zo herstelt onze energiehuishouding. Dit brengt lichaam en geest in evenwicht. Door deze bewegingen wordt het subtiele lichaam, ook wel lichtlichaam, geactiveerd en gereinigd. Digna zal hier tijdens deze bijeenkomst aandacht aan geven en voor wie wil, extra uitleg aan geven. Het schonen van je lichtlichaam  geeft je een gevoel dat je thuiskomt bij jezelf, zoals je altijd al bedoeld bent. Je ware aard belichamen geeft grote vreugde!

Dancing is the body’s joy.

Tijdens deze gathering wordt gebruik gemaakt van zeer diverse muziek. Van zeer verstillende muziek als van levendige en energieke muziek. Op die manier kan zowel de behoefte van het lichaam om uitgedaagd te worden voldaan worden, als aan de behoefte om te vertragen, te verstillen en zacht te worden.

Op zaterdag en zondagochtend geeft Digna een korte workshop Tibetaanse Yoga. Deze workshops zijn eveneens bedoeld om je lichaam uit te dagen en het lichtlichaam wakker te kussen. De subtiele energie van het lichaam laten stromen en tevens diep te ontspannen.

Digna maakt tijdens deze gathering gebruik van de volgende ingangen:
– dans
– meditatie
– visualisatie
– deelrondes zowel in kleine groepjes als de groep als geheel

Bij de investering is inbegrepen:
– alle workshops
– alle maaltijden, biologisch, vegetarisch/veganistisch
– hottub en sauna
– overnachten op slaapzalen (met heerlijke matrassen)

Kijk voor meer informatie op:
www.zijninbeweging.nu