Dans Retreat Being fully alive in this precious moment

Dans Retreat Being fully alive in this precious moment

vr 16 juli 14:00 tot zo 18 juli 16:00
 • Land van Lisa
  Van Ouwenallerlaan
  Rekken
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-45826724
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  275 -295 euro pp

Elk moment is een heilig moment. Elk moment is totaal open, fris en vol mogelijkheden. Op het moment dat we hier contact mee maken, is het alsof de zon door het wolkendek heen breekt en ons hart verwarmt en verlicht.

Ieder van ons maakt momenten mee dat de zon door het wolkendek heen breekt. Op dat soort momenten smaakt je kopje koffie anders, stap je op een andere wijze op je fiets naar je werk en lijkt het of het leven je toelacht. Je ziet je partner met andere ogen en en misschien reikt het wel veel verder, je ziet de wereld op dat moment met andere, heldere en compassievolle ogen.

In boeddhistische termen zou je kunnen zeggen dat op dit soort momenten jouw natuurlijke aard naar de voorgrond komt. Jouw natuurlijke aard is wie je ten diepste bent. Kwaliteiten die oplichten zijn: ontspanning, vreugde, liefde, helderheid, speelsheid, kracht et cetera.

In deze retreat staat het herinneren van jouw natuurlijke aard centraal. Door middel van dans, meditatie, visualisatie en yoga maak je contact met wie je ten diepste bent. Zo kunnen de kwaliteiten als vreugde, compassie, helderheid en liefde vrijkomen. Onze natuurlijke wijze van zijn, die vaak op de achtergrond is, leer je in deze retreat naar de voorgrond te halen.

 

Praktische informatie:
Data:

16,17 en 18 juli 2021

Locatie:
Land van Lisa
Ouwenallerlaan 6 te Rekken

Tijden:
Start vrijdag 16 uur
Einde zondag 16 uur

Investering:
275 euro particuleren
275 euro ex btw ZZP
400 euro wanneer je werkgever deze retreat vergoed
Dit bedrag is inclusief eten en slapen. Helaas kan er geen korting worden verleend als je besluit op een andere locatie te overnachten.

Deze locatie heeft de beschikking over een aantal slaapzalen met heerlijke bedden. Mocht je liever alleen op een kamer overnachten, dan is op 200 meter afstand van Land van Lisa een zeer goede B&B aan te bevelen. Je kunt hiervoor zelf reserveren bij Ruth. Telefoonnummer: 06 42971367

Aanmelden en informatie:
Digna Schenk
Stuur een e-mail aan: info@zijninbeweging.nu
Of neem contact op met 06-45826724