Dansen aan zee – Zandvoort Zuid

Dansen aan zee – Zandvoort Zuid

zo 15 augustus 14.30 tot zo 15 augustus 16.30
 • Strandpaviljoen Adam en Eva
  Adam En Eva
  Zandvoort
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  23

Dansen aan zee. Met de haren in de wind en met onze blote voeten in het zand heerlijk dansen, genieten en ontspannen met Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans.

We dansen met de natuurlijke elementen water, lucht, aarde en vuur (zon). De natuur, het zomerseizoen en het strandleven helpen ons om ons lichaam te ontspannen, te genieten en ons hoofd ‘leeg te maken’.

Tijd: 14.30u tot ca 16.30 u.

Aanmelden: info@biodanzametmarlie.nl / 06-24617030.  Met de betaling reserveer je jouw plaats. Rekening: NL70 RABO 0135542812 tnv. M. Wetemans ovv je naam en biodanza Zandvoort.

Bijdrage:  23,-   (laag inkomen: €13,- overvloed: €30,-). Mocht de workshop onverhoopt niet doorgaan ontvang je je bijdrage retour gestort. Bij afmelding in de laatste week voor de workshop wordt €7.50 in mindering gebracht of je geeft een vervanger op.

Waar / Routebeschrijving:

Strandpaviljoen Adam & Eva, Zandvoort-Zuid, Strandafgang Zuiderduin. Vanaf de strandafgang is het ongeveer 7 minuten over het strand (dus vanaf de parkeerplaats Zandvoort Zuid, afhankelijk waar je staat is het verder), je loopt zuidwaarts naar het strandpaviljoen Adam & Eva is herkenbaar aan de gele vlaggen.

Dit is een rustig deel van het strand, het is tevens het begin van het naaktstrand (het dansen is met kleding aan). Uiteraard kun je voor / na het dansen genieten van het strandleven, het paviljoen heeft een bar/restaurant waar het gezellig toeven is. Er wordt voor ons een plek gereserveerd naast of in de buurt van het paviljoen. We kunnen gebruik maken van de faciliteiten toiletten en douche. Er is ruimte om je te laten masseren door Hansi (aanrader!) of gebruik te maken van de sauna(tegen vergoeding).  Wil je wat eten/drinken op het terrein van het paviljoen (gezellig!) dan gelieve gebruik te maken van de service van het paviljoen (een eigen flesje water kun je natuurlijk wel meenemen).

Meenemen: Strand handdoek en een extra setje kleding, mocht je nat regenen dan kun je droog naar huis.

De workshop gaat door bij minimaal 15 mensen.

Neem de middag / avond vrij en kom met ons lekker dansen en genieten van het strandleven en met fijne mensen!

Wie zijn Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans? Marjolein heeft jarenlange biodanza ervaring, zij heeft vele weekenden met de grondlegger van biodanza (Rolando Toro) gedanst en verzorgt, sinds jaren, de vertalingen voor internationale docenten. Ze zet zich met hart en ziel in om de theorie van biodanza toegankelijk(er) te maken in Nederland. Marlie geeft wekelijkse lessen in Almere, Weesp/Amsterdam en Naarden en verzorgt verdiepingsdagen en is ook didactisch docent. Naast biodanza geeft zij liefdescoaching, informatie over haar lessen en liefdescoaching vind je op haar website. Marjolein en Marlie hebben de lessen van biodanza geïntegreerd in hun  (eigen) dagelijkse leven.

Biodanza – beweegt je!