Dansen met Christina von Dreien

Dansen met Christina von Dreien

zo 18 september 10:00 tot zo 19 februari 17:00
 • Sarvata
  Schependomlaan 17E
  6542 RL Nijmegen
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-25007217
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  275

Christina von Dreien is vorig jaar op mijn pad gekomen. Eerst met de boeken van haar moeder en later met de boeken van haar zelf. Toen mocht ik haar website vertalen naar het Nederlands. Het voelde heel speciaal omdat ik zo ervoor kon zorgen dat nog meer mensen kunnen kennismaken met Christina’s jonge en doorvoelde wijsheid. En het gaf me de mogelijkheid om diep te duiken in wat zij voelt en deelt over de roerige tijden waarin wij leven. Alles wat ik van haar las en hoorde, inspireerde me en al snel voelde ik dat ik Dansen met Christina wil organiseren: 5 dansdagen waarin we ons niet alleen onderdompelen in Christina’s inspirerende kijk op de wereld van nu maar haar inspiratie in ons lijf integreren door ermee te dansen. Ik zie een mooie groep voor me die alle 5 de dagen samen komt. Zeg maar een halfjaargroep waarmee we écht de diepte in kunnen. De data zijn 18 september, 16 oktober, 27 november, 22 januari en 19 februari. De locatie is Sarvata, Schependomlaan 17e, Nijmegen. Klinkt dit goed in je oren? Laat me weten of je erbij wilt zijn en meld je aan!

Dat kan door een mailtje te sturen naar info@loveinmotion.nl of mij te bellen op 06 25007217. Je kunt vervolgens na akkoord van mij de deelnamekosten overmaken naar NL33 TRIO 0338 4195 43 t.n.v. Schrijven met impact. Vermeld hierbij je naam en “dansen met Christina”. Als je je vóór 27 juli aanmeldt en betaalt, geldt een vroegboekkorting. Dan betaal je voor de 5 dagen 250 euro in plaats van 275 euro. In overleg met mij is gespreid betalen mogelijk.
Je kunt je tot 2 weken voor de eerste dansdag kosteloos afmelden. Binnen twee weken ervoor breng ik 100 euro in rekening. Mocht een dag onverwacht niet door kunnen gaan dan wordt hij op een andere datum ingehaald.
Trouwens, je hoeft Christina’s boeken niet gelezen te hebben om mee te doen. Enige ervaring met biodanza is wél fijn omdat twee langere vivencia’s op één dag anders wel erg intens kunnen zijn. Neem contact met me op als je twijfelt.