Dansen met hooggevoeligheid – vrijdagavond 22 april in Arnhem

Dansen met hooggevoeligheid – vrijdagavond 22 april in Arnhem

vr 22 april 19:30 tot vr 22 april 22:30
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  €19,50
Ben jij (hoog)gevoelig en ben je vaak overprikkeld? Heb je moeite om in balans te blijven en tijd voor jezelf te nemen? Ben je ’s avonds vaak (over)vermoeid?  Ben je aan het overleven, voel je je overvraagd en ben je veel aan het moeten?
Dan is deze biodanza avond bedoeld voor jou!
Voor alle (hoog)gevoelige biodancero’s die zoeken naar balans in hun dagelijkse leven en in zichzelf, andere HSP-ers dansend willen ont-moeten en samen willen Zijn in gevoelige afstemming. Een dansavond speciaal voor HSP-ers waarin je danst met veel zachtheid om te ontspannen, oefent met je eigen grenzen ervaren, en waarin je mag voelen waar je energie is in verbinding met de ander. Ons lichaam is zoveel wijzer dan onze mind! Door te dansen, door te ervaren en de wijsheid van je lichaam te laten spreken, leer je beter in balans te blijven in je dagelijkse leven. Zodat je de beweging maakt van overleven naar genieten van jouw leven als HSP-er.
Weet je niet zeker of je HSP-er bent? Geeft niks. Dans gewoon lekker mee en misschien ontdek je op deze avond het antwoord wel.
Datum: vrijdagavond 22 april
Tijd: van 19:30 – ca. 22:30
Locatie: t Huukske, Arnhem noord
Jouw bijdrage: €19,50
NB: Mensen met een Gelrepas kunnen met hun sporttegoed betalen.
Deelname alleen met vooraf aanmelden via info@biodanzametkim.nl