Dansend naar de liefde

Dansend naar de liefde

vr 23 juni 19.30 tot vr 23 juni 21.30
 • SAW gebouw, Weesp
  Papelaan 126b
  Weesp
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  25,-

Dansend naar de liefde (biodanza).

In deze workshop maak je al dansend kennis met de elementen die je nodig hebt voor het gezond en spannend houden van een duurzame relatie. Denk daarbij aan verbinding, gezonde seksualiteit en sensualiteit, verleiding, communicatie en je mannelijke en vrouwelijke kracht.

De kracht van biodanza is om meer liefde in je leven te brengen. Liefde en het hebben van fijne relaties is iets wat wezenlijk bijdraagt aan een gelukkig leven. We kennen liefde gericht op één persoon (of enkele) en de universele liefde. De meeste mensen verlangen in ieder geval naar één speciale partnerrelatie. Het is tegenwoordig relatief gemakkelijk om online snel in contact te komen met potentiële geliefden, maar hoe gaat het dan verder? Hoe hou je het spannend en leuk? Daarover gaat deze workshop.

Biodanza werkt met een combinatie van muziek, dans, contact en emoties. Het is een uitnodiging om tijdens de workshop te genieten van de bewegingen van ons lichaam. Marlie en Hans besteden in de workshop ruimte aan grenzen (aangeven) in contact met mensen, zodat je je te allen tijde veilig en ontspannen kunt voelen.

De workshop is geschikt voor iedereen, dus voor singles en mensen met een relatie.

 

Wie zijn Marlie Wetemans en Hans Gierkink?
Marlie en Hans zijn beide zowel biodanza docent als coach op het vlak van liefde en relaties. Marlie geeft wekelijkse biodanzalessen in Almere, Weesp/Amsterdam en verzorgt verdiepingsdagen. Ze is didactisch docent en hiernaast heeft ze haar praktijk op het vlak van liefdescoaching. Hans is biodanza docent en naast de wekelijkse biodanza lessen in Amsterdam begeleidt hij singles middels workshops en coaching naar een vervullende relatie.

In de workshop combineren wij beiden disciplines.

Websites Marlie www.biodanzametmarlie.nl en www.liefdescoaching.nl. en van Hans www.biodanza-amsterdam.org en.www.singlecoaching.nl.

Wanneer
Zaterdagavond 3 juni. 19.30-21.30u. met de mogelijkheid om na te dansen /praten tot 23.00 u.
Waar
SAW gebouw, Papelaan 126b, Weesp. Het is het middelste gebouw en er is ruime parkeerplaats (gratis). Circa 10 min lopen vanaf het station Weesp.
Aanmelden
Stuur een email naar info@biodanzametmarlie.nl en tegelijk met je aanmelding je bijdrage over op de rekening t.n.v. M. Wetemans NL70 RABO 0135542812 o.v.v. je naam en datum. Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Wanneer we je niet kennen vernemen we graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.
Kosten
€25,-