De magie van kerst, dansdag

De magie van kerst, dansdag

za 18 december 10.30
 • Apeldoorn
  Distelvlinderlaan 200
  Apeldoorn
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06 215 019 72
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  55

Een heerlijke dansdag in het teken van kerst, op 18 december in Apeldoorn.

 

Als het 18 december is nadert de kerst al weer. Dit maal bieden we dan ook een lange magische dag aan om liefdevol alvast de kerst te ervaren in de dans. Het beloofd een prachtige verdiepende dansdag te gaan worden met op de kerst afgestemde muziek en dansen. Kom je ook je heerlijk onderdompelen in zachtheid op weg naar de kerst?

 

We starten om 10.30 uur , inloop vanaf 10.00 uur.
10.30 – 12.30 1e biodanza workshop
12.30 – 14.30 potluck maaltijd en tijd voor jezelf
14.30 – 17.00 2e biodanza workshop.
Bijdrage: € 55,00 (maak het bespreekbaar als je van minimum rond moet komen).
Aanmelden bij Hans: info@heartfeelings.nl, 06 215 019 72.
Adres: We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn.
Een grote zaal met ventilatie. Gratis parkeren voor het gebouw en OV vlak voor de deur.
Verzoek is om een (yoga-) matje en eventueel deken/kussentje mee te nemen zodat je ook op een comfortabele manier kunt gaan liggen.
En neem voor de maaltijd iets lekkers te eten mee om te delen zodat we een potluck kunnen verzorgen (een kleine koelkast en magnetron is aanwezig). Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar.
Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke en verschillende muzieksoorten, jong, oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom als je biodanza ervaring hebt.
In ongeveer 2 x 2 uur wordt je in de biodanza workshops meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in prettig zittende kleding te dansen.
Corona (klachten)?
We verwachten hierbij dat je zo verantwoordelijk bent dat als je iets onder de leden hebt niet komt. Doe een een (zelf)test als dat nodig is.
Welkom!

Marlie Wetemans & Hans Hokke