Dans jouw innerlijke godin vrij en blij

Dans jouw innerlijke godin vrij en blij

vr 17 februari 17.00 tot zo 19 februari 17.00
 • Doelgroep:
  vrouwen: Vrouwen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  333,-

Biodanza gebruikt de archetypen uit de Jungiaanse psychologie en de Griekse goden en godinnen om je volledige potentieel te her-ontdekken.

Dit prachtige godinnen weekend is bestemd voor jouw innerlijke godin, we dansen, zingen, eten, wandelen, spelen en genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft. In 1998 las ik voor het eerst ‘ Godinnen in elke vrouw ” van de Amerikaanse psychiater Bolen waardoor ik een andere kijk kreeg op alle vrouwen om mij heen en zag dat in iedere vrouw meerdere godinnen aanwezig kunnen zijn.  Zoals Artemis, de godin van de jacht en de onderneming die vrolijk leeft naast Demeter, symbool van moeder en vruchtbaarheid of Hestia de godin van de haard en de huiselijkheid. Door over de godinnen te lezen en ze in de dans te ervaren leer je jezelf en de vrouwen om je heen begrijpen en krijg je respect voor ieders zijn en wellicht een andere kijk op jouw relaties. De godinnen in ons vertegenwoordigen verschillende krachten en mogelijkheden die je volledig kunt ontplooien als je je ervan bewust bent.

Wil je ook de godinnen in jou en de ander ervaren en leren begrijpen?

We delen met twee of drie vrouwen en knus appartement en ontbijten. lunchen en dineren in de knusse kas.

We spelen, dansen en delen godinnen-kaarten en verhalen op een prachtige houten vloer.

Heb jij iets moois te delen met vrouwen? Laten we elkaars kwaliteiten delen in dit bijzondere weekend voor de godin in jou.

Je bent van harte welkom jouw godinnen te ontdekken en te eren door te dansen, te zingen, te wandelen, samen te eten en te delen met 20 andere goddelijke wezens.

Op vrijdag arriveer je en land je op deze mooie plek, we eten, dansen en delen.

Zaterdagochtend starten we met een stiltewandeling of meditatie, genieten van een verrukkelijk en ontbijt en gaan elkaar leren kennen door een kunst, dans en zang.

Na de lunch geniet je van een siesta of deel je een massage of anderzins.

Van 16.00 tot 18.00 uur volgt een derde workshop, diner en aansluitend meditatie en zachte dans workshop

Zondagochtend meditatie en ontbijt- workshop en lunch en een mooie afsluitende cirkel waarin we delen en een verrassing meenemen naar hus