Herinner je lichtlichaam

Herinner je lichtlichaam

zo 8 januari 10:00
 • De Boskapel in Zeist
  Laan van Beek en Royen
  Zeist
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-45826724
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  350 euro voor 5 dagen

Awaken your light body

Deze dans-meditatie dagen staan in het teken van het wakker kussen van jouw lichtlichaam, ook wel vreugdelichaam genoemd. Het lichtlichaam is een energetisch lichaam dat totaal verbonden is met jouw fysieke lichaam. Dit lichtlichaam kunnen we door bepaalde oefeningen, adem en aandacht gemakkelijk tot leven wekken. Wanneer we dit doen, worden we fysiek sterker, komen we emotioneel meer in balans en op spiritueel niveau wordt het hart gewekt.

Het werken met het lichtlichaam is rijk en eenvoudig. De ervaring leert inmiddels dat deelnemers gemakkelijk contact kunnen maken met dit vreugdelichaam. Wanneer dit gebeurt is er een rijkdom ervaarbaar die ons in het dagelijkse leven niet opvalt.

Het werken met het lichtlichaam of vreugdelichaam heeft zijn oorsprong in het Tibetaans boeddhisme. De wijsheid van waaruit we werken is eeuwenlang mondeling van meester op leerling overgegeven. De oefeningen maken deel uit van de Tibetaanse geneeskunst. Daarnaast werken we met dans en meditatie. Meditatie brengt ons direct in de openheid van Zijn. Dans is een soort snelweg naar belichaming van jouw natuurlijke, vrije aard, welke geschiedenisloos en open is.

De dans-meditatie en de oefeningen die aangeboden worden zijn voor iedereen gemakkelijk te beoefenen. Ze werken diep door. Mensen geven aan dat ze dieper slapen, meer ontspannen zijn, de stress van het dagelijkse leven gemakkelijker en op een lichtere wijze aankunnen. Tevens ervaren mensen meer joy, vreugde, speelsheid en humor in hun leven. De levendigheid van het energetische lichaam laat oude patronen ontspannen en lichtheid, liefde en helderheid komen ervoor in de plaats.

Voor wie zijn deze dagen bedoeld?
Deze dagen zijn open voor iedereen die nieuwsgierig naar het ontdekken van jouw lichtlichaam en de werking daarvan op fysiek, energetisch en spiritueel niveau.

Praktische informatie

Data:
Zondag 8 januari 2023
Zaterdag 4 februari 2023
Zaterdag 4 maart 2023
Zaterdag 1 april 2023
Zondag 7 mei 2023

Locatie:
De Boskapel in Zeist
Laan van Beek en Royen 46, 3701 AK Zeist

Tijden:
Aanvang 10 uur – einde 17:00 uur

Investering:
350 euro per persoon voor 5 dagen training. Dit is inclusief 21% BTW

Deelnemers met een minimum inkomen ontvangen 20% korting op de deelnameprijs.
280 euro per persoon voor 5 dagen training. Dit is inclusief 21% BTW