Herontdek de god(in) in jou

Herontdek de god(in) in jou

vr 17 februari 18.00 tot zo 19 februari 17.00
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  230,-

Dans! Leef! en Geniet!

Een weekend samen genieten van en met elkaar in een prachtige locatie in Zeeland.

We dansen de Griekse goden en internationale godinnen die in ons aanwezig zijn en soms diep weggestopt door allerlei overtuigingen.

Biodanza biedt de mogelijkheid je weer te verbinden met jouw volledige potentieel en dus ook met jouw unieke goddelijkheid.

Ervaar een heerlijk een weekend samen dansen, samen koken en ons verbinden midden in de natuur met onze eigen natuur.

Finca Vrij biedt een heerlijke ruimte van het leven te genieten. De eigenaren hebben de plek zelf ontworpen en geschapen en delen hun droom. Je logeert in een appartement met een eigen badkamer.

Hoe ziet dit weekend er uit ?

Vrijdag 17 februari ben je welkom vanaf 18.00 u en kun je je installeren in jouw appartement voor twee nachten. We dineren volgens de formule ‘ pot luck’ iedereen neemt iets lekkers mee om te delen. Dat kan  soep zijn, salade, quiche of stokbrood met smeersels of een desert. We stallen alles uit in de serre en gaan met elkaar genieten. Zodra iedereen gearriveerd is starten we met een korte voorstelronde en diner. Tien dagen voor aankomst, dus rond 7 februari maak ik een groeps-app om elkaar te inspireren. We ruimen af en maken ons gereed voor de eerste dans workshop o.l.v. Monique & Daan.

Om 20.30 uur gaan we de Griekse goden en godinnen dansen tijdens een vrolijke, vitale en verbindende workshop waarin we het goddelijke vuur in elkaar ervaren.

Na de workshop kun je chillen bij de haard met thee om daarna heerlijk in slaap te vallen, je hoeft maar een paar stapjes te lopen naar je bedje.

zaterdag 18 februari – start met zintuigen wandeling (optioneel) en aansluitend ontbijtbuffet met granen, noten, yoghurt en fruit

Om 10.00 uur start met deelronde en dans workshop waarin we de goden en godinnen dansen uit andere beschavingen zoals Kali en Uzuma, om er maar een paar te noemen, laat je verrassen en verbazen en geniet.

We verzorgen gezamenlijk de lunch en gaan daarna genieten van een vier – of zelfs een achthanden massage om helemaal in ons lijf te zakken.

Na het diner dansen we die avond met de godinnen Afrodite, Demeter en de goden Apollo en Dionysos.

Zondag 19 februari – start met ochtendwandeling ( optioneel ) en ontbijt

10.00 uur start met de mythologische tarot kaarten en transcendente en creatieve dansworkshop waarin we nog meer goddelijkheid ervaren.

Na de lunch volgt een programma waarin we onze intenties neerzetten voor dit jaar

Om 16.30 uur nemen we afscheid van alle goden en godinnen die ons leven verrijken