Leef! Zing en dans vanuit een open hart

Leef! Zing en dans vanuit een open hart

zo 1 november 11.00
 • prachtige boerderij (de Rosse) in de buurt van Deventer
  Blankenadijk
  Bathmen
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-30966755
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  60,-

NB deze dag is geannuleerd vanwege de plaatselijke lockdown in Bathmen. Als je je email-adres geeft, houden we je op de hoogte van een nieuwe datum.

 

Een dag over de rijkdom van leven vanuit ons hart. In een leven vol beeldschermen en digitaal contact zouden we bijna vergeten hoe essentieel de rol van ons hart is. Ons hart overbrugt de soms noodzakelijke afstand. Ons hart geeft kleur aan ons leven. Ons hart doet ons gloeien en groeien. De voeding van ons hart kan weldadig zijn voor ons lichaam, onze ziel, onze bron. Het doet verbinding met anderen sprankelen.. Waar ons hoofd druk uitoefent op hoe we zouden moeten zijn, voedt ons hart ons met liefde voor en acceptatie van wie we zijn. Waar ons hoofd verschillen kan benadrukken, voedt ons hart de eenheid

Zingend en dansend nodigen we ons hart uit om zich te openen. We komen we in contact met wat ons raakt, met wie we zijn. We laten ons zien en horen.

In je stem en in je lijf kan er iets los trillen. Al zingend en dansend is er alleen het NU. Het gevoel volop te leven. Je gebruikt al je zintuigen, je spieren, je hele ademcapaciteit. Je laat zien en horen wat er in je leeft. Gewoon, zoals het is, zoals jij bent. Je kan het alleen maar op jouw eigen manier doen.

Zoals biodanza draait om jouw beleving, zo gaan we zingen met behulp van de kunst van stembevrijding. Je bevrijdt je stem van de krampachtige gedachte dat het mooi moet klinken. Zo’n gedachte klinkt door in je stem en belemmert je in de vrije expressie van wie je bent. We nodigen je uit je stem te laten horen met alles wat erin mee trilt. Je stem is een rechtstreekse afspiegeling van wie je bent. Je hart te openen

Wie kan lopen, kan ook dansen. Wie kan praten kan ook zingen. Het zal vanzelf gaan. Met veel plezier. Jouw plezier is aanstekelijk. Leven vanuit je hart nodigt anderen uit om ruimte in te nemen. In de volheid van jouw bestaan.

Wees van harte welkom in onze prachtige grote zaal in Bathmen. Het is er heel makkelijk om afstand te houden. De ventilatie is prima. De voorzieningen zijn top.

De dag wordt gegeven door Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher