Het mysterie van liefde

Het mysterie van liefde

zo 22 december 11:00
 • de lunet, Naarden
  Amersfoortsestraatweg 16
  Naarden
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  55

Wat is liefde? Liefde heeft voor ieder mens een andere betekenis. Liefde kan nooit helemaal ontrafeld worden, heb je een liefdesmysterie ontrafeld dan dient zich weer een volgend mysterie aan. Liefde blijft altijd vragen oproepen. Waar we ook zijn in ons leven en wat we ook hebben meegemaakt, door ons te verdiepen in wie wij zijn komen we steeds dichter bij onze essentie en dat is liefde.

De dansdag is een onderdeel van een serie van meerdere liefdes dansdagen. Waarbij steeds één thema in twee dagen wordt behandeld zodat we ons hierin verder kunnen verdiepen. De dagen worden begeleidt door twee docenten. Je kunt deelnemen aan de gehele serie, in een blokje per thema of losse dagen. De verdiepingsdagen dagen zijn geschikt voor mensen met Biodanza ervaring. Neem bij twijfel of vragen even contact op.

Deze dag heeft als thema “eigenwaarde” en wordt verzorgd door Digna Schenk en Marlie Wetemans

Programma
11.00 uur -17.30 uur. Aankomst met thee/koffie vanaf 10.30 uur.
We dansen twee verdiepende vivencias en tijdens de gezamenlijke uitgebreide lunch delen we onze zelf meegebrachte gerechten.

Bijdrage
Deelname €55,- per dag. De aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekening nummer NL70 RABO 013.55.42.812 t.n.v. M. Wetemans te Weesp o.v.v. je naam, datum dansdag het mysterie van liefde.

Aanmelden
Mail Marlie info@biodanzametmarlie.nl en/of bij de docent die ook op die dag lesgeeft.

Locatie
De lunet, Amersfoortsestraatweg 16, Naarden.
Een sfeervolle danszaal met een houten dansvloer en een aangenaam lounge gedeelte. Het is gelegen in Naarden (het midden van het land) en is goed bereikbaar met de auto, je kunt er gratis parkeren. Kom je met OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren.

Wie zijn wij?
– Agnes Neus (Breda), www.biodanzametagnes.nl.
– Digna Schenk (Amsterdam), www.biodanzametdigna.nl.
– Arjan Leushuis (Zutphen) www.biodanzazutphen.nl.
– Marlie Wetemans (Weesp-Almere) www.biodanzametmarlie.nl – www.liefdescoaching.nl.