Hoe dansen we als onze klanken en dansen samen vloeien?

Hoe dansen we als onze klanken en dansen samen vloeien?

za 21 januari 19.30
 • Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden
  Amersfoortsestraatweg 16
  Naarden
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  variabel

Zowel samen dansen als zingen in een groep werkt verbindend en helend. Het gaat voorbij aan woorden. Het gaat maakt gebruik van onze rechter hersenhelft die sturing geeft aan het gevoel, emotie, intuïtie en creativiteit. Dans en zang, maar ook bijvoorbeeld stilte verbindt ons met wie we zijn.

De workshop kan ons raken en iets wakker maken. De nadruk zal liggen op het dansen/bewegen.

Laat je verrassen door deze combinatie. Het is voor beginnende als ook hele ervaren dansers. Marlie wordt mede geholpen door Lizette, zangeres met gitaar.

Marlie Wetemans is biodanza docent en liefdescoach. Ze geeft regelmatig workshops die bijdragen aan liefde, vrede en harmonie in het leven van mensen. Biodanza dansen gaat voor mij over volledig in contact zijn met mezelf en m’n omgeving. Mijn levensvreugde neemt toe door het dansen. Door biodanza groei ik in liefde, in vertrouwen en levensvreugde. Het is een ervaring die ik graag wil delen met andere mensen. Ik geniet enorm van de wekelijkse biodanza workshops die ik geef in Almere, Weesp en Naarden en op de verdiepingsdagen. Ik kijk er naar uit om de dansworkshop te verzorgen bij “DansJeVrij” .

Informatie over haar lessen vind je op www.biodanzametmarlie.nl. Informatie over liefdescoaching vind je op www.liefdescoaching.nl.

 

Biodanza workshop 19.30-21.00 en van  21 – 23.30 uur neemt DJ Aloes ons mee in een heerlijke dansavond.

 

Tickets €16 – € 18.50

Prijs voor de uitgebreide workshop – DansJeVrij! Naarden