Genieten van seksualiteit en koestering

Genieten van seksualiteit en koestering

zo 4 september 11:00
 • Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden
  Amersfoortsestraatweg 16
  Naarden
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  variabel

Het thema van deze dag is genieten van seksualiteit en koestering. Een thema waar zo veel over te zeggen, te voelen, te helen en te beleven valt.

Tja. Want hoe doe je dat dan? Genieten van seksualiteit en koestering in een vaak overspannen wereld, waar ook nog eens veel mensen negatieve ervaringen hebben op dit vlak en dit terwijl het ook zo fijn kan zijn.

We weten dat er veel verwarring is op dit vlak. Zo denken we bij seksualiteit al snel aan genitale seks maar dat is maar een klein deel van seksualiteit. Ook de verwarring tussen onze behoefte aan seks of juist aan genegenheid. Het begint bij het kennen van jezelf. Inzicht in je patronen, waar houd je in of ben je juist gretig. Durf je jezelf te laten in wie je bent, óók je sensuele of zachtere kant? Wat vind je prettig en wat niet en geef je dat aan? Een belangrijk deel van seksualiteit is het hebben van een zekere sensualiteit die je de hele dag bij je kan dragen en hiervoor heb je je zintuigen nodig. Heel simpel is bv de zon op je huid voelen, genieten van heerlijk eten of van een fijne aanraking. Als je dat kunt heb je voldoende sensueel vermogen om van seks te genieten, je wordt vanzelf een betere lover… voor jezelf en andere mensen.

Op deze dag dans maak je al dansend kennis met de elementen voor een gezonde seksualiteit; denk aan verbinding, seksualiteit, sensualiteit, communicatie en we gebruiken de natuur als basis. We kiezen voor een zachte(re) tedere benadering wat voor velen een verwaarloosd gebied is, aangezien we de hardere kant die in onze cultuur ingebakken zit wel kennen. We bewegen ons in een veilige setting, met aandacht voor grenzen zodat je je te allen tijde veilig en ontspannen kan voelen. Het kan heel goed zijn dat het verlangen wakker wordt gemaakt, dat je je meer sensueler voelt, en ontspannen; prettig, want een ontspannen mens kan meer genieten.

Ik geef deze dag samen met Marjolein van der Kruijf uit Wageningen, zij heeft jarenlange ervaring en kennis rondom natuur en leven.

Voor wie is deze dag geschikt? Voor iedereen die zich wil verdiepen in dit onderwerp. Of je nu wel of niet in een relatie zit, dat maakt niet uit ook niet of je er veel of weinig mee bezig bent. Je hebt wel ervaring in biodanza of ander lichaamswerk. Als we je niet kennen horen we graag iets over je achtergrond, bij twijfel graag even contact opnemen.

De kracht van biodanza is om meer liefde in je leven te brengen. Het draagt bij aan een gelukkig leven. Biodanza werkt met combinatie van dans, muziek, verbinding en emoties.

Het is mijn streven bij te dragen aan de heling van liefde, seksualiteit en verbinding met de natuur dit doe ik middels biodanza, liefdesgesprekken en rituelen.

Wanneer

4 september. 11.00-17.30u in Naarden (inloop met koffie/thee vanaf 10.30)

Waar

Studio Nia, Naarden. Sportcentrum de lunet Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Studio Nia heeft op de 1e etage een sfeervolle danszaal met een houten vloer en een aangenaam lounge gedeelte.

Parkeren kan gratis en voor de deur. Kom je met het OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren.

Kosten

De dag kost €70,- laag inkomen €40,-, overvloed €90,- Je bijdrage kies je zelf en is op vertrouwen afhankelijk van je inkomen/ vermogen. Een deel van je bijdrage gaat naar stichting vluchteling.

Aanmelden

Stuur een email naar info@biodanzametmarlie.nl en maak je bijdrage over op de rekening t.n.v. M. Wetemans NL70 RABO 0135542812 o.v.v. je naam en datum. Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Wanneer we je niet kennen vernemen we graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.

Meenemen

iets lekkers om te delen tijdens de gezamenlijke lunch, een dekentje, trui en sokken om het op ieder moment behaaglijk te kunnen hebben en een flesje water.

Wie zijn Marjolein en Marlie? Marjolein heeft jarenlange biodanza ervaring en ze verzorgt al jaren de vertalingen voor internationale docenten. Ze zet zich met hart en ziel in om de theorie van biodanza toegankelijk(er) te maken in Nederland. Marlie heeft biodanza in 2006 ontdekt, de biodanza school van Utrecht afgerond in 2013 en sinds 2019 didactisch docent. Marjolein en Marlie zijn gedreven om de biodanza lessen te integreren in het dagelijkse leven.

Welkom!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops stuur dan een email naar Marlie info@biodanzametmarlie.nl.