Jaargroep Jouw dans in heelheid

Jaargroep Jouw dans in heelheid

zo 19 april 11:00
 • Gymzaal van de Viaan
  Havinghastraat 11
  1817 DA Alkmaar
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-20618971
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  €480. Als je je aanmeldt vóór 1 aug. betaal je €456.

Jaargroep Jouw dans in heelheid 2019-2020 met Marleen van Koeveringe. 8 helende en verdiepende dansdagen op zondag.Met een vaste groep dansers op 22 sept, 27 okt. 1 dec. 12 jan. 2 febr.1 mrt. 29 mrt. 19 apr.

Heelheid: Net zoals onze cellen zijn ingebed in de weefsels om hen heen, zo zijn wij een samenleving van mensen met elkaar, onze familie, onze vrienden, onze werkkring, maar zeker ook de biodanza groep, waar je bij hoort, wat jouw nest is. Wij bestaan dankzij elkaar. Rolando Toro zegt: De energie van het leven circuleert in ons en in de natuur als een stroom. Wij mensen blokkeren deze stroom; we proberen geïsoleerd te blijven. Maar in werkelijkheid zijn we verbonden door een subtiele telepathische intelligentie waarvan de aard liefde is en waarmee we onszelf kunnen openen of sluiten. We zijn geen geïsoleerde wezens; we nemen deel aan de verenigende beweging van de kosmos. Integratie van alles met alles, is de complete heling.

De droom dansen (Jamie Sams)

 Waar zijn de dansen van eenheid gebleven

die ik kende voor ik werd geboren?

Heb ik mijn heiligheid opgegeven

om op aarde te kunnen rondlopen?

Heb ik gekozen voor vergeten

om het leven werkelijk te maken?

Heb ik het lichaam van een mens betrokken

om te leren hoe een mens voelt?

Ik ben hier om de droom te dansen

in mijn heilige menselijke vorm,

om mijn uniek-zijn te vieren

en niemand te vragen zich te voegen naar de norm

Door de levenslessen te dansen

leer ik me sierlijk  bewegen

en droom ervan me de mogelijkheden

Te herinneren die in het menszijn zijn gelegen.

Programma en inhoud: Vorig jaar heb ik ook met het thema Heelheid gedanst. Het heeft mij zoveel inspiratie en inzichten gegeven voor biodanza, dat ik hier heel graag nog een jaar langer mee dans. Mijn kennis en ervaring uit de Minotaurus projecten, de Boom van Verlangen, mijn weekgroepen, dansdagen en weekenden zet ik in, zowel in de vorm van enige theorie als in de vivencia’s. Werkelijk gehoord worden, diep worden verstaan; dat is het begin van heling; compassie en liefde naar jezelf is voorwaarde voor integratie op een dieper niveau.

Prijs, Deelname en Aanmelding: De prijs van deze jaargroep is €480. Als je je aanmeldt vóór 1 aug. betaal je €456. Je schrijft je in voor de hele cyclus, de eerste dag ben je aanwezig en je hebt de intentie om er elke keer bij te zijn. Biodanza ervaring is gewenst en dansen in een wekelijkse groep belangrijk. Bij vragen of twijfel kun je contact met mij zoeken. Aanmelding: mailtje naar: info@biodanzametmarleen.nl met jouw naam. EN het bedrag overmaken naar: NL 84 RABO 036 40 51 183 tnv M.A. van Koeveringe ovv Jaargroep Heelheid

Inloop is : 10.30 u. Programma van 11.00-18.00 u. Graag jouw inbreng voor heerlijke gezamenlijke lunch.