Jaargroep Tevoorschijn komen – VOL

Jaargroep Tevoorschijn komen – VOL

zo 25 september 10:30
 • De Pekhoeve, Breda
  Pekhoeve Sociaal Cultureel Centrum De
  Dorpstraat
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0630411717
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  745,-

I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that’s why I love you
So don’t be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
like a rainbow

Cyndi Lauper

 

jaargroep Biodanza 2022 – 2023

tevoorschijn komen

Jaargroep

Een jaargroep Biodanza is een heel bijzondere en verdiepende reis. Tien zondagen door het jaar dans je met dezelfde groep ervaren Biodanza dansers. Het biedt je een anker om dieper verbonden te raken met jezelf en met het leven. Mensen zijn laaiend enthousiast over de jaargroep en ik ook! Het is schitterend cadeau aan- en een investering in jezelf. Een groeikans maar ook een handvat om stevig(er) te (blijven) staan; in jezelf en in het leven. Met een vaste groep dansers op reis, steeds dieper in de dans, en in jezelf.

 

Tevoorschijn komen

Het thema dit jaar is: Tevoorschijn komen. Jezelf laten zien.

Tevoorschijn… wat een prachtig woord! Tevoorschijn komen… iets wat een tijdje of langere tijd niet zichtbaar was, komt langzaam (weer) tevoorschijn. Het wordt zichtbaar, klaar om te schijnen, te stralen.. Zoals uit de mist, uit onze eigen mist… om je ware essentie te tonen. Wij hebben de neiging (delen van) ons te verstoppen achter maskers, achter sociaal wenselijk gedrag, achter ‘hoe het hoort’. We zijn bang geworden om onszelf waarlijk te laten zien. Deze jaargroep zal je ondersteunen om meer tevoorschijn te komen; meer jij in je eigen leven. Jouw unieke zijn in het licht zetten. Stapje voor stapje. Misschien vooral doen wat eng is om te doen, namelijk jezelf waarachtig te laten zien (en meedoen met deze jaargroep).

 

 

Corona

Misschien twijfel je of de jaargroep wel een goed idee is zolang Corona de dans kan belemmeren. Maar juist met Corona, afgelopen jaar, bleek de jaargroep extra belangrijk; om als er gedanst kon worden, dat voluit te kunnen doen in een veilige, vaste groep. Om een dag in de maand onszelf in de diepte te kunnen voelen en ervaren, was afgelopen jaar nog belangrijker dan anders. De huidige jaargroep Intimiteit heeft elke maand door kunnen dansen, en dat gaf ons heel veel zoveel extra houvast. De jaargroep volgt de Corona regels. Mocht er een dag uitvallen omdat er niet gedanst mag worden, dan zal dat terug betaalt of verrekend worden.

 

Praktische gegevens:

 

De data:

2022: 25 september, 23 oktober, 27 november, 18 december

2023: 22 januari, 26 februari, 19 maart, 16 april, 14 mei, 18 juni

 

Locatie:

We dansen in de prachtige, grote zaal van De Pekhoeve (heel goede ventilatie)

Dorpstraat 94   4851CN Ulvenhout (Breda)

 

* Elke dansdag van 10.30 tot 17.30 uur.

* De Jaargroep is geschikt voor mensen met ruime Biodanza ervaring.

*We streven bij de groepssamenstelling naar een gemengde groep van mannen en vrouwen tot een maximum van 40 deelnemers.

* De kosten zijn 770,- Bij betaling in een keer voor september betaal je 745,- Bij aanmelding betaal je 300,- (of het volledige bedrag). Het overige deel betaal je voor september of in overleg.

* Wanneer je toch niet mee doet krijg je tot september 175,- van je aanbetaling retour. Vanaf September is er geen restitutie mogelijk.

 

Voor aanmelding en informatie:

Agnes Woertman

info@biodanzametagnes.nl

06 30411717

www.biodanzametagnes.nl