Latifa, 3e dag van jaargroep met Stembevrijding &; Biodanza

Latifa, 3e dag van jaargroep met Stembevrijding &; Biodanza

zo 13 februari 10:00 tot zo 13 februari 17:30
 • Studio 3 , Weg naar Rhijnauwen 3, 3584 AD Utrecht, Nederland
  studio 3 utrecht
  Weg naar Rhijnauwen 3
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06-49864654
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  695,- voor 8 dagen (bij aanmelden èn betalen voor 1 november 2021 krijg je vroegboek-korting en betaal je € 650,- )

Latifa stem/dans verdiepingscursus

Jezelf aanvaarden, zoals je bent, met alles er op en er aan is misschien wel het moeilijkste dat er is. Het is de kern van ons mens-zijn. Bij deze Latifa- cursus kunnen we daar in oefenen en ervaren. In zeven zondagen gaan we samen op reis.

Het Latifa gebed/ de meditatie is al eeuwenoud en komt uit het soefisme. Het is een oefening in aanvaarden, in Leven. Latifa betekent subtiel en het raakt de 7 subtiele levenskwaliteiten: 1. bestaan, 2. verlangen, 3. hopen, 4. geloven & vertrouwen, 5. loslaten, 6. liefhebben & geliefd zijn, 7. bereid zijn.
Deze 7 levens- kwaliteiten kunnen diep in je doordringen en tot bewustwording leiden die je verruimen en verdiepen als mens.
Je stem erbij betrekken, het lostrillen van wat in jou aanwezig is en het laten klinken blijkt een prachtig middel te zijn om een transformatie proces op gang te brengen. Het helpt je om tot de essentie van je bestaan te komen en contact te maken met wie jij ten diepste bent. Het maakt je ontvankelijk voor dat wat al in jou aanwezig is en zich in jou tot uiting wil brengen.
Naast het zingen gebruiken we de dans om dit bewustwordingsproces te dragen en te ondersteunen. Door ons lichaam er bij te betrekken, door het dansend wakker te maken, kunnen we beter voelen wat er in ons hele systeem gebeurt.
Wij verheugen ons er enorm op deze cyclus te geven en samen met jullie in de Latifa te duiken en stappen te kunnen zetten, ieder in zijn eigen tempo.

Trainers:
Renée Mars (Stembevrijder, Biodanza docent, Therapeute) www.reneemars.nl

Locatie:          Schoolplein 6   3581 PX Utrecht

Data: 1  weekend en 6 zondagen: 15/16 jan 2022 – 13 febr. – 13 mrt. – 3 april – 24 april – 22 mei – 12 juni 2022

Tijd:
               10-17.30 uur  (inloop vanaf 9.30 uur)

Prijs:              € 695                          Informatie: Renée: 06-49864654 of info@reneemars.nl

De afgelopen 2 jaar (voor Corona) was de Latifa een groot succes, daarom bieden we met veel plezier ook in voorjaar 2022 de Latifa aan!  Vanaf nu kun je je inschrijven, de afgelopen 2 jaar was de Latifa vol dus aarzel niet te lang..

Ervaring deelnemers 2018 – 2019:

 Ik besta, ik verlang, ik hoop, ik geloof en vertrouw, ik laat los, ik heb lief en ik ben bereid. Diete en Renee creëren met behulp van eenvoudige stem- en dansoefeningen (je hoeft zeker niet te kunnen zingen of dansen om mee te doen!) een super-veilige bedding om de weg naar binnen te gaan en zo de verbinding te voeden met mijn eigen kracht. Weer een stap in het vergroten van mijn autonomie. Dank jullie wel voor deze zeven mooie zondagen! Margreet

 Mijn 7 zondagen heb ik als zeer verrijkend verdiepend bewogen ervaren.
Wat er uitsprong was vooral hoe jullie de opdrachten voordeden, zo zuiver, zo dicht bij jezelf, zo kwetsbaar.  Het is gek om te schrijven, ik heb genoten van jullie, zó menselijk.
Dank jullie wel en ga zo door, het is een pareltje wat jullie geven en doen om zó de Latifa te beleven.

Ik was geraakt door het Latifa-gebed en wilde me er graag in verdiepen. En zo kwam jullie Latifa dans- en stemreis op mijn pad. Ik heb de 7 stappen in de afgelopen maanden op vele manieren doorlopen. Door de mooie afwisseling van dans, klank, stilte en delen heb ik de verdieping ervaren waarnaar ik verlangde. Ik heb, soms plotseling en onverwacht, inzicht gekregen in wat er van belang is in mijn leven. Mijn verbinding met mezelf is de basis van mijn verbinding met mijn omgeving. De essentie van mijn reis is: “Liefde is: aanvaarden wat er is”. Ik ben bereid om, om ook dat wat moeilijk is om lief te hebben, te gaan aanvaarden en te omarmen. Dank jullie wel, liefs Marja

Mijn Latifa reis: aandacht voor mezelf. De plekken opzoeken in mijn ziel die meer ruimte nodig hebben, koestering, liefde,respect en de donkere zijde waar ik liever niet kom, verkennen, openen en omarmen zodat de schaduw in mij licht kan werpen en ik mijn volledige zijn kan beleven. Volledig zijn in waarheid daar is het leven toch voor bedoeld.  xxx*