Leven vanuit affectieve intelligentie (wordt verplaatst)

Leven vanuit affectieve intelligentie (wordt verplaatst)

zo 18 oktober 14.00
 • Naarden
  Amersfoortsestraatweg 16
  Naarden
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  25-30

let op dit evenement wordt doorgeschoven naar een nader te bepalen tijdstip. Je kunt wel je interesse kenbaar maken bij Marlie info@biodanzametmarlie.nl. Het is voor ons prettig om te weten dat er interesse is.

Leven vanuit affectieve intelligentie

biodanza verdiepingsworkshop met lezing door Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans.

Biodanza is ontworpen om meer geluk in het leven te brengen.

Intellectuele intelligentie wordt in onze cultuur vaak hoog gewaardeerd. Maar er bestaat ook een affectieve intelligentie (op het gebied verbondenheid en liefde) en die wordt vaak enorm onderschat in onze maatschappij. Biodanza brengt vaak meer geluk in het leven doordat we juist de affectieve intelligentie stimuleren. We kunnen boven onszelf uitstijgen (trancendentie) en de waarde van het echte leven steeds meer ervaren. Het leven zelf neemt een steeds centralere plaats in. Dat is leven vanuit het biocentrische principe. Je krijgt als het ware het inzicht en de moed om biocentrisch te leven. Dit geeft verbinding met andere mensen, de natuur, het universum/ met alles dat bestaat. Uiteindelijk wordt alles en iedereen hier veel gelukkiger van.

Tijd: 14.00- ca 17.30 uur.

Aanmelding: info@biodanzametmarlie.nl en of bij Marjolein marjok44@yahoo.com.

Bijdrage: €30,- overmaken naar M.Wetemans te Weesp NL70RABO 0135542812. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per mail.

Locatie: Nia studio (1e etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Parkeren kan voor de deur en is gratis. ov fiets vanaf station Naarden-Bussum.

Wie zijn Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans?

Marjolein heeft jarenlange biodanza ervaring, zij heeft vele weekenden met Rolando Toro gedanst en verzorgt, sinds jaren, de vertalingen voor internationale docenten. Ze zet zich me hart en ziel in om de theorie van biodanza toegankelijk(er) te maken in Nederland. Marlie heeft biodanza in 2006 ontdekt op een festival en daarna is ze zelf gaan dansen, ze heeft de biodanza opleiding gedaan in Utrecht 2009-2013 en is in 2019 didactisch docent. Ze heeft sinds 2012 weekgroepen in Almere, Weesp en Naarden; altijd met veel plezier. Marjolein en Marlie zijn gedreven om de biodanza lessen te integreren in het (eigen) dagelijkse leven.