Minotaurusproject

Minotaurusproject

vr 3 februari 11:00 tot zo 5 februari 18:00
 • Centrum voor Zingeving, Luttelgeest
  Brinkweg 2
  Luttelgeest
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0626044666
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  € 320 inclusief 2 overnachtingen en volpension

Het Minotaurusproject is binnen Biodanza de enige specialisatie die specifiek met schaduwkanten werkt. Rolando Toro creëerde met dit project een rituele weg die diepe transformatie bewerkstelligt en ons terugleidt naar onszelf.

MINOTAURUSPROJECT, RITUEEL VAN ZELFBEVRIJDING

In de mythe van de Minotaurus gaat de held Theseus het labyrint in om de Minotaurus, de man-stier, te overwinnen. Met de draad van liefde die Ariadne hem meegeeft lukt het hem zijn weg uit het labyrint terug te vinden.

De mythe van de Minotaurus en het labyrint staan symbool voor respectievelijk onze onderdrukte instinctieve natuur en onze reis door het leven. Vaak lukt het ons niet om onze eigen angsten onder ogen te zien, en lopen wij hier het liefst met een grote boog omheen. In dit weekend vinden we de moed om voorbij onze angsten te gaan om voluit te leven, expressie te geven, lief te hebben en in verbinding te komen met onze instincten. Wij zullen onder begeleiding van Phoebe en met de steun van het team en de groep het labyrint van het leven ingaan om onze persoonlijke Minotaurus te omarmen en bevrijd terug in ons leven te stappen.
Via een persoonlijke dans en meerdere groeps-uitdagingen krijg je de gelegenheid je angst te overwinnen en als held terug te keren uit je eigen labyrint. Voel je dat er iets is dat jou tegenhoudt voluit te leven? Heb je blokkades of angsten in je leven die jou belemmeren in je persoonlijke groei en ontwikkeling? Wil je deze angsten uitdagen in de liefdevolle aanwezigheid van fijne mensen om je heen? Neem dan contact op voor uitgebreider informatie en schrijf je in.
Je bent van harte welkom!
Meer info op www.biodanzaschoolrotterdam.nl

Minotaurusproject: 3, 4, 5 februari 2023
Locatie: Centrum voor Zingeving, Luttelgeest
Facilitatoren: Phoebe Felen
Aanvang: Vrijdag 11.00 uur tot zondag rond 17.00 – 18.00 uur. Inloop 10.30 uur
Prijs: De kosten voor dit weekend zijn € 210 voor workshop en € 110 voor 2 overnachtingen en volpension. Aanbetaling van €80 vóór 15 december 2022. Bij aanmelding en betaling na 15 december totaal € 350. Vanaf 15 januari is inschrijving en betaling voor niet-studenten € 365.
Deelname: (ex)Studenten Biodanza School Rotterdam, docenten en -indien er nog plek is- ervaren deelnemers uit verdiepingsgroepen.
Opgave: Je bent verzekerd van een plaats door inschrijving per email, eventueel een telefonisch interview en vooruitbetaling van € 80.
Contact: Phoebe: tel. 06 26044666; phoebe@biodanzaschoolrotterdam.nl