Moeiteloos creëren

Moeiteloos creëren

zo 29 mei 10.30
 • Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden
  Amersfoortsestraatweg 16
  Naarden
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  variabel

de dansdag van 29 mei met hemelvaart in Naarden met Jan Kerkhoven en Marlie Wetemans wordt VERPLAATST naar een nader te bepalen tijdstip. Maak graag je interesse kenbaar op info@biodanzametmarlie.nl.

Zomaar iets maken, spelenderwijs, spontaan  en creatief. Hoe gaaf het ook klinkt, het is helemaal niet altijd makkelijk. Wij volwassenen zijn vaak bezorgd over wát we maken, dat het iets moet worden waarmee we voor de dag kunnen komen.

Zo kunnen we onszelf dwars zitten. Maar in ieder van ons sluimert een kind dat nog steeds springlevend is, wachtend op de gelegenheid weer vrij te mogen spelen. Door die stroom weer op te zoeken ontsluit je tegelijk ook nieuwe mogelijkheden in je volwassen leven.

In deze workshop gaan we werken met materialen — maar zonder vooropgezet doel. Onze handen, harten, ogen, hebben de leiding, niet onze ideeën over wat het moet worden. Een uitnodiging aan het kind in jou dat de dingen wil verkennen door aanraken, proeven, kliederen en voelen. Intens bezig zijn met substanties, kleuren en vormen. Verrast en verrukt door wat je teweegbrengt. Gefascineerd door wat er in het moment ontstaat.

 

De dag staat in het teken van spelend verkennen en ver­bin­den. Contactvol met anderen in de dans en met het materiaal en zonder je te bekommeren om het resul­taat. Open om je te verliezen in voelen en ont­dek­ken, de vrijheid daar­van te proeven. Open om zon­der oordeel verwonderd te zijn over de vor­men die daarbij uit jou en anderen worden geboren.

Deze dagworkshop wordt gegeven door Marlie Wetemans en Jan Kerkhoven. We zijn allebei ervaren biodanzadocenten. De dag is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met biodanza.

Een dansdag uit de lijn van creativiteit van biodanza.

Wanneer
Zo 29 mei 2022. 10.30 uur – ca 17.30 uur.
Ontvangst is vanaf 10:00u. Koffie/thee en wat lekkers staat klaar.

Waar
Studio Nia, Sportcentrum de Lunet Amersfoortsestraatweg 16,  Naarden. Studio Nia heeft op de 1e etage een sfeervolle danszaal met een houten vloer en een aangenaam lounge gedeelte.

Parkeren kan gratis en voor de deur. Kom je met het OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren.

Kosten
De dag kost € 65,- pp, laag inkomen € 40,- overvloed € 85,- (inclusief materialen).

Aanmelden
Stuur een e-mail naar info@biodanzametmarlie.nl en/of info@biodanzasoest.nl en maak je bijdrage over op rekening t.n.v. M.Wetemans NL70 RABO 0135542812 te Weesp o.v.v. je naam en datum.

Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Bij afmelding in de laatste week voor de workshop wordt € 20 in mindering gebracht of je geeft een vervanger op. Wanneer wij je niet kennen vernemen we graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.

Meenemen
Iets lekkers om te delen in een gezamenlijke lunch of eigen lunch (wordt nader bepaald).

Kleding waarin je je gemakkelijk beweegt en die ook wel een beetje vies mag worden.
Eventueel een dekentje om het op ieder moment behaaglijk te kunnen hebben en een flesje water.

www.biodanzasoest.nl /  www.biodanzametmarlie.nl