Ontspannen in aanraking en genieten (door duidelijke grenzen te stellen)

Ontspannen in aanraking en genieten (door duidelijke grenzen te stellen)

zo 17 april 10:30
 • Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden
  Amersfoortsestraatweg 16
  Naarden
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0624617030
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  65

Een thema van deze tijd (en eigenlijk alle tijden).

Aanraken is echt een levensbehoefte die in onze cultuur zwaar wordt onderschat. “Ieder lijf wat niet gestreeld wordt gaat langzaam dood” zegt Rolando Toro.

Iemand die zich geliefd voelt en op een hartelijke manier wordt aangeraakt krijgt meer waardering voor zichzelf en voor zijn eigen lijf.

De 1.5 m maatschappij heeft een grote negatieve impact gehad op ons welbevinden (huidhonger). Het is altijd belangrijk geweest om je veilig te voelen in een groep, want als je je veilig voelt in jezelf en in een groep kan je groeien en bloeien in alle opzichten. De bedoeling van biodanza is juist om dit te kunnen bieden. Met de groep als liefdevolle omgeving en zonder oordeel waarin je veilig kunt oefenen. Met mede mensen bewegen en muziek beleven.

Marjolein en Marlie nodigen je uit in deze workshop om te ontspannen in aanraking, om te genieten en plezier te hebben met aanraken. We gaan onder andere oefenen hoe je op een prettige manier grenzen aan kunt geven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je je meestal veilig en gewaardeerd kan voelen.

Wanneer
Zo 17 april 2022. 11.00 uur – ca 17.30 uur. Ontvangst is vanaf 10:30u. Koffie/thee en wat lekkers staat klaar.

Waar
Studio Nia, Sportcentrum de Lunet Amersfoortsestraatweg 16,  Naarden. Studio Nia heeft op de 1e etage een sfeervolle danszaal met een houten vloer en een aangenaam lounge gedeelte.

Parkeren kan gratis en voor de deur. Kom je met het OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren.

Kosten
De dag kost € 65,- pp, laag inkomen € 40,- overvloed € 85,-

Aanmelden
Stuur een e-mail naar info@biodanzametmarlie.nl maak je bijdrage over op rekening t.n.v. M.Wetemans NL70 RABO 0135542812 te Weesp o.v.v. je naam en datum. Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Bij afmelding in de laatste week voor de workshop wordt € 20 in mindering gebracht of je geeft een vervanger op. Wanneer wij je niet kennen vernemen we graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.

Meenemen
Iets lekkers om te delen in een gezamenlijke lunch of eigen lunch (wordt nader bepaald).

Eventueel een dekentje, trui om het op ieder moment behaaglijk te kunnen hebben en een flesje water.

 

Wie zijn Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans?

Marjolein heeft jarenlange biodanza ervaring, zij heeft vele weekenden met Rolando Toro gedanst en verzorgt, sinds jaren, de vertalingen voor internationale docenten. Ze zet zich met hart en ziel in om de theorie van biodanza toegankelijk(er) te maken in Nederland. Marlie heeft biodanza in 2006 ontdekt, de biodanza school van Utrecht afgerond 2009-2013 en is in 2019 didactisch docent geworden. Sinds 2012 heeft ze weekgroepen in Almere, Weesp; altijd met veel plezier. Marjolein en Marlie zijn gedreven om de biodanza lessen te integreren in het (eigen) dagelijkse leven.

Website: www.biodanzametmarlie.nl