Dans met ons van Oud naar Nieuw

Dans met ons van Oud naar Nieuw

do 29 december 10:30
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  65 euro

Dans met ons sluit het jaar af met haar eerste biodanza verdiepingsdag. Donderdag 29 december neem ik je mee in een beweging van bezinning naar bezieling.

Bezinning

Wat heeft er zich in jou afgespeeld in 2022? Ben je bevlogen geraakt door iets nieuws op het gebied van liefde, wonen of werken? Is er een passie in je ontwaakt om verder te verkennen, heb je afscheid genomen of ben je opnieuw begonnen? Liep het jaar op rolletjes of heb je een pas op de plaats gemaakt? Heeft je gezondheid aandacht gevraagd of had je zorg voor iemand anders? Is er iets dat er met kop en schouders bovenuit steekt?

In de ochtend dansen we met aandacht voor jouw jaar. Waar het je heeft gebracht en wat het je heeft gegeven. Heb je geleefd, ben je geleefd, of een beetje van beide? Met aandacht en dankbaarheid laten we los. Koesteren we wat mag blijven en maken we ruimte voor nieuw.

Bezieling

In de middag dansen we om de ruimte die ontstaan is, te vullen. Te vullen met dat waar jij warm voor loopt in 2023. Met dat waar jij naar verlangt en jezelf gunt. En wat dat is? Misschien weet je dit al, misschien niet. Vertrouw erop dat het je vindt op het moment dat het danst in je lijf en jij voelt dat het klopt: van binnen en van buiten, tot in diepst van je ziel.

Dans je met ons mee? Je bent van harte welkom. Het wordt een heerlijke dag. Ik ontvang je aanmelding graag via kom@dansmetons.nl

 

Wanneer: 29 december 2022 van 10:30 – 17:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur)

Waar: LaCappella aan de Oude Velperweg 36a, 6824 HE Arnhem

Kosten: 65 euro

Voor meer informatie over mij en Dans met ons kijk je op www.dansmetons.nl