SENSUALITEIT VAN HET GODDELIJKE, De mystieke dans van het alledaagse

SENSUALITEIT VAN HET GODDELIJKE, De mystieke dans van het alledaagse

za 29 april 10:30
 • Hotel de Rijper Eilanden, De Rijp
  Zuiddijk 2A
  De Rijp
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06 - 260 44 666
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  €275, na 1 februari €295

SENSUALITEIT VAN HET GODDELIJKE

DE MYSTIEKE DANS VAN HET ALLEDAAGSE

Raul Terren en Veronica Toro

weekend 29-30 april en didactische dag 1 mei 2023 in De Rijp

Dit masterweekend is een manier om sensualiteit met spiritualiteit te integreren. Het ontwaken van de energie die ons in staat stelt ons dagelijks leven en onze liefdesrelaties te waarderen, te koesteren en het de waarde te geven van iets heiligs.
De titel van de workshop is geïnspireerd op Raul’s laatste dichtbundel, die gedichten bevat die gewijd zijn aan het leven, de liefde en het goddelijke.
In de mystiek zoeken wij eenheid voorbij de grenzen van de identiteit om onszelf te verliezen in een onpersoonlijke en transcendente, continue verbinding met de Ander. Door ons heilige deel en het heilige deel van de ander met plezier te verenigen, ontstaat een extase die ons naar een biocentrische mystiek leidt.
Biodanza leert ons dat in het alledaagse de grootste schatten van het bestaan liggen, die de schoonheid ervan tonen. Zo kan het Numineuze, als een manier waarop je de heiligheid van het leven kunt waarnemen, zich openbaren in het dagelijks leven.
Raul Terren en Veronica Toro

Het ervaringsweekend (29 en 30 april) is open voor alle Biodanzaliefhebbers met +50 uur ervaring, (oud)studenten en docenten.
De didactische dag op maandag 1 mei 2023 is open voor Biodanza docenten en (oud)studenten. Hier krijgen we twee diepe vivencia’s met veel nieuwe dansen! Deze zullen naderhand worden toegelicht. Bovendien zal Veronica een powerpoint over het leven en de familie van Rolando laten zien en is er ruimte voor vragen, die aansluiten bij het thema hoe een brug te slaan tussen de Biodanza vivencia en het leven van dag tot dag, ofwel de mystieke dans van het alledaagse…

Het is mogelijk enkel naar deze dag of enkel naar het weekend te komen. Er wordt vertaald naar het Nederlands. Voel je van harte welkom!
Notabene: er is een maximum aan aantal deelnemers (en aan aantal hotelkamers). Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van e-mail èn aanbetaling en met eventuele reservelijst. Als je wil overnachten in het hotel schrijf je dan in vóór 16 maart. Tot die datum mogen we de kamers in optie houden.

Facilitatoren: Raul Terren en Veronica Toro
Aanvang: Zat 10.30 tot zo ca.18.00 uur
Maandag 10:00 tot ca. 18:00 uur
Inloop half uur voor aanvang.
Prijs: -Weekend € 225 inclusief dichtbundel Raul-Weekend
& didactische dag: € 275
Alleen didactische dag: € 75
Bij opgave en aanbetaling na 1-2: € 245/€ 295/€ 85.
Vanaf 31-3: € 265/€ 315/€ 95.
Weekend: álle Biodanzaliefhebbers met +50 uur ervaring, studenten en docenten
Didactische dag: docenten en (oud)studenten SRT Biodanzascholen
Je bent verzekerd van een plaats door inschrijving per email en vooruitbetaling
van € 50 (niet terugvorderbaar wel overdraagbaar)
Contact
Phoebe tel. 06 26 044 666
Aanmelden:
r&v@biodanzaschoolrotterdam.nl
We heten je van allerharte welkom!
Voor meer info over prijzen hotel zie www.biodanzaschoolrotterdam.nl
Special van Biodanzaschool Rotterdam

Voor mensen die willen overnachten: boek vóór 16 maart!
Voor de mensen die op de locatie overnachten is ontbijt, lunch en diner geheel verzorgd.
Als je alleen 29 en 30 april danst betekent dit voor je volpension verblijf 4 persoonskamer: € 92 pp voor 1 overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch en 1x diner
Als je zaterdag, zondag en maandag verblijft betekent dit voor 4 persoonskamer: € 153,50 pp voor 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 3x lunch en 2x diner

Als je elders overnacht:
De lunch wordt voor alle deelnemers verzorgd in de vorm van een lopend buffet (vegetarisch en niet vegetarisch) en kost € 15 per lunch per dag. Als je drie dagen meedanst kost dat €45. Daarnaast kan je ervoor kiezen om te dineren tegen betaling van €20,50 per avond.

Jouw keus is op de website van de school eenvoudig via drie buttons te doen. Hotel- lunch- en/of dinerkosten voldoe je op de dag zelf aan de kassa van het hotel, waar je een token krijgt voor je lunches/diner(s).

Voel je van allerharte welkom!  Liefs van Veronica, Raul, Phoebe en het hele geweldige team die dit alles mogelijk maakt!