Soulgathering Oud en Nieuw

Soulgathering Oud en Nieuw

za 31 december 11.00
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  €295 voor 3-daagse of dagticket €115 / €135

SOUL GATHERING OUD & NIEUW 2022/2023
30 december – 31 december – 1 januari
biodanza – vuur – cacao – creëren – zingen – ontmoeten – lekker eten – ontspannen – dansen – verwonderen – mediaties …..

We leven in intense en waarachtige tijden waarin een grote ommekeer gaande is. Spannende tijden, én ook boeiende tijden als nooit tevoren. Een tijd om samen te komen vanuit alle windstreken en met elkaar een energie te genereren die ons optilt en onze harten opent naar éénheid.

En daarom gaan we een conscious feestje maken en beleven! Voel je je aangetrokken om bij te dragen aan het feest met jouw komst en jouw Zijn?! Je bent van harte welkom bij deze 3-daagse soul gathering of om één dag deel te nemen. Met elkaar laten we 2022 in vreugde, dankbaarheid en ceremonieel los. En het nieuwe jaar 2023 beginnen we in verbinding, met vertrouwen en nieuwe verlangens.

Wat kun je verwachten?
Er is een rijk programma van 3 dagen. Elke dag is er biodanza met Brenda, diverse andere workshops en sociale momenten zoals het samen eten. Als tribe hebben we een gezamenlijke meditatieve opening en een liefdevolle afsluiting van de dag. Een team van facilitators geeft kleur aan het programma met onder andere  biodanza, een cacao-ceremonie, kringdans, schrijven/dichten, tanpura meditatie, massage workshop, krachtvoorwerp maken, zingen bij het vuur, je eigen moodbox voor 2023 creëren en een oudejaarsnachtceremonie waarna we dansend het nieuwe jaar beginnen.

Op vrijdag 30 december starten we om 11 uur met de opening van de Soul Gathering en kun je de hele dag genieten van workshops en ontmoetingen. Op zaterdag (oudejaarsdag) is er een nieuw gevarieerd programma met natuurlijk een bijzondere ceremonie rond middernacht. En op zondag 1 januari om 14 uur ronden we af en sluiten verdiepte en nieuwe vriendschappen in ons hart. Op www.soulgathering.nl kun je het programma per dag bekijken.

Het team van workshopleiders
Met veel vreugde in mijn hart, presenteer ik het fijne team van facilitators. Stuk voor stuk mensen die met bezieling en ervaring hun gaven op de Soulgathering delen. De biodanza workshops worden verzorgd door Brenda van Broekhoven en het andere aanbod door Jacky Meijer, Peter Bottelier, Els Dekker en Sylvia Habraken. En ook fijn is dat we kunnen smullen van vegetarische maaltijden die door een superfijne chefkok worden gemaakt.

Locatie: Biodanzasalon
De locatie van onze Soul Gathering is de Biodanzasalon. Het is een sfeervolle en hartgedragen plek met 2 zalen vlakbij Oss. Hier kunnen we met een kleinschalige groep van 35 deelnemers met elkaar een heel fijn “festival” vieren. Er zijn 25 kaarten voor de drie-daagse en 10 extra dagkaarten voor vrijdag en voor zaterdag.

Tickets Soul Gathering Oud & Nieuw
Je kunt je opgeven door te mailen naar Brenda. Ik laat je weten of je voorkeur nog beschikbaar is en stuur de gegevens voor betaling.

>>> 3-daags Soul Gathering ticket: €295
inclusief workshops, vegetarische maaltijden én een eenvoudige slaapplek in de zaal.
Upgrade slaapplek in gedeelde kamer met beddengoed: +€30 per persoon
(wachtlijst)

>>> Dagticket vrijdag 30 december (11.00 – 22.00 uur): €115
>>> Dagticket zaterdag 31 december (11.00- 01.30 uur): €135

Annuleringsvoorwaarden:
Annuleren is mogelijk tot 1 december met inachtneming van €70 die niet terug betaald wordt. Daarna kan niet geannuleerd worden, maar is het tot en met 27 december wel mogelijk om je ticket aan iemand anders door te geven en de organisatie daarvan tijdig op de hoogte te stellen.

Je kunt mailen naar brenda.vanbroekhoven@icloud.com.