Staan in je Engelenlicht

Staan in je Engelenlicht

za 11 december 11:00 tot zo 12 december 18:00
 • Het Vijfde Huis, Gouda
  Livingstonelaan
  Gouda
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0626044666
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  € 160

In dit speciale weekend, in de weken voor de Kerst, waarin de engelenenergie duidelijk voelbaar aanwezig is, dansen we onze engel tevoorschijn. En worden we uitgenodigd om te incarneren met onze voeten in de klei, onze harten geopend en onze vleugels gespreid. Zodat we onze kwaliteiten als engel verbonden met hemel én aarde vanuit ons hart kunnen leven.

Staan in je Engelenlicht

We leven in een zeer bijzondere tijd. Waarin er allerlei uitdagingen op ons pad zijn in de wereld buiten ons. Die ons uit ons centrum proberen te trekken. Maar diezelfde uitdagingen nodigen ons ook ten diepste uit naar de stilte in onszelf. Die plek diep van binnen waar alles rust en stilte en helemaal goed is. Van waaruit we mogen gaan staan. Stevig geworteld, in rust gecenterd. Wetend wie wij zijn: Wezens van Licht en Liefde. En de engelen staan te popelen om ons daarin te ondersteunen.

Het is heerlijk om samen met een groep in deze energie te dansen. Het maakt je weer bewust en brengt je terug naar de engelenenergie in en om jou heen. Hoor je het zachte fluisteren van jouw zielsverlangen om je te verbinden met de diepste bron in jezelf? We stappen samen door de poort in de wereld van het eeuwige moment en komen uit bij de schat van de engel in onszelf. Dans je mee? Dit weekend is diep transformerend en helend. In de engelenweekends gebeuren magische dingen. Voel jij ook dat je er bij wil zijn? Luister er naar en kom! Want je Engel wacht in jou om jou om jou te ondersteunen in deze intense periode. Weet je van harte welkom.

Dit weekend wordt gegeven door Phoebe. Zij heeft zich van jongs af aan verbonden gevoeld met de engelen. Ze heeft hun enorme troostende kracht ervaren toen ze in een moeilijke tijd opnieuw contact legde en hun hulp kreeg.  Nu danst ze met mensen mee op de wonderlijke weg naar hun diepste kern.

Het weekend wordt gegeven in Het Vijfde Huis in Gouda.

Engelendansweekend

Datum: zaterdag 11 en zondag 12 december 2021

Locatie: Het Vijfde Huis in Gouda. Goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Aanvang: zaterdag 11.00 uur tot zondag 18.00 uur. Inloop zaterdag om 10.30 uur

Prijs: € 160. Bij opgave en betaling van € 50 ná 11-11: € 175.

Overnachting: In de omgeving zijn verschillende mogelijkheden. Informeer bij Phoebe

Meer informatie: Bel Phoebe 06-26044666 of mail: biodanza@metphoebe.nl

Opgave: Je bent verzekerd van een plaats door inschrijving per e-mail en vooruitbetaling van € 50 (niet terugvorderbaar).

We hopen je te mogen verwelkomen!