Verdiepingsdag “Een nieuw begin”

Verdiepingsdag “Een nieuw begin”

zo 20 juni 10:30
 • De Pekhoeve, Breda
  Dorpstraat
  Ulvenhout
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0630411717
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  65

Eindelijk is het dan weer zover: er mag weer Biodanza gedanst worden! HOERA! Meteen heb ik nieuwe dansmomenten gepland voor deze zomer (zie agenda). Het inmiddels een traditie is om elk nieuwjaar te starten met de dansdag “Een nieuw begin”, deze kon afgelopen januari niet doorgaan. Nu na, zo’n lange periode zonder Biodanza, lijkt dit mij een heerlijk om juist dit thema te dansen.

Een nieuw begin

Afgelopen jaar heeft veel impact op ons allemaal gehad. Of we nu wilden of niet wilden; het heeft ons veranderd. We hebben gebaald en ook genoten. Het kostte veel en het bood ook weer nieuwe dingen. We moesten de dans zo lang missen. Als het er niet is voel je pas wat je mist. De dans is voor velen van ons een anker. We voelen in de dans hoe het echt met ons gaat. We ontdekken in de dans welke richting we in ons hart op willen gaan. Het brengt ons thuis, bij onszelf, in ons eigen leven.

Het lijkt mij daarom heerlijk om met deze eerste dansdag letterlijk en figuurlijk een pas op de plaats te maken in onszelf. Hoe gaat het nu echt met jou? Wat voel je? Wat beleef je? Wat verlang je?  Met een open blik jezelf in de dans tegemoet te treden. Voelend ontdekken wat er in onze diepte op ons ligt te wachten.

Een nieuw begin betekent niet  vanzelfsprekend opnieuw beginnen. Soms is het met nieuwe ogen durven kijken. Soms is het dieper voelen wie we zijn en wat er wel of juist niet bij ons hoort. Het vraagt moed om in onszelf te duiken en de antwoorden te laten ontstaan. Want de dans kan ons verrassen. Dans jij mee?

Zoals het er nu uitziet geef ik beide dagen dezelfde vivencia’s. Mochten er toch veel mensen beide dagen willen komen dansen, dan maak ik misschien twee dansdagen die  zowel los van elkaar, maar ook als een weekend te beleven is.

 

 

Praktische informatie:

Zaterdag 19 of zondag 20 juni. Dansdagen “Een nieuwe begin” Van 10.30 tot 17.00 uur

We dansen in de prachtige zaal van de Pekhoeve te Breda. Dit is een grote, hoge zaal met heel goede ventilatie mogelijkheden.

Maximaal 30 deelnemers.

We dansen twee verdiepende vivencia’s met daartussen een lunchpauze. We brengen  onze eigen lunch mee (potluck is nog niet toegestaan). We eten wel samen, buiten of in de zaal.

Deelname enkel na aanmelding vooraf.

Kosten: 65,-
Als je een tegoed bij mij hebt kan je dat uiteraard gebruiken.
overige agenda:

* 24 en 25 juli: 2 losse dansdagen of een weekend? De data staan vast, de invulling volgt.

* 21 en 22 augustus: dit wordt waarschijnlijk een weekend. Thema volgt nog.

* 19 september: start jaargroep Intimiteit. Nog 3 plaatsen vrij.