Verdiepingsdag Hemelvaartsdag “de Hemel op aarde”

Verdiepingsdag Hemelvaartsdag “de Hemel op aarde”

do 18 mei 10:30
 • De Pekhoeve, Breda
  Pekhoeve Sociaal Cultureel Centrum De
  Dorpstraat
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0630411717
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  67

met onze voeten op de grond
en ons hoofd in de hemel
het leven vol aangaan

Alweer voor de vijfde keer dansen gaan we op Hemelvaartsdag dansen in de Pekhoeve. Je bent van harte uitgenodigd om deze verdiepende dansdag te dansen. We dansen met het thema: “De hemel op aarde dansen”. Vroeger gingen mensen deze dag dauwtrappen. Dit woord ‘dauwtrappen’ komt vermoedelijk van het ritueel dat mensen tijdens deze nacht met blote voeten in het gras gingen dansen (dauw – trappen) omdat het een zuiverende uitwerking zou hebben. In Biodanza weten we hoe dans ons bij onszelf brengt (zuiverend werkt) maar ook ons in hogere sferen kan brengen.
We dansen deze dag in de lijnen Vitaliteit en Transcendentie. Een dag om de heiligheid van ons leven en de dans te voelen en te voeden.

De hemel is niet ‘iets voor later’, maar meer een staat van bewustzijn waar we telkens naar toe kunnen gaan, of naar kunnen terug keren. De hemel is hier en nu bereikbaar voor ons allemaal. Het zijn de momenten die we allemaal wel in meer of mindere mate kennen; waarbij we ons intens gelukkig, vervuld en rijk voelen, waarbij we opgaan in het moment en ons verbonden voelen met het leven en de wereld om ons heen.

Locatie: We dansen in de prachtige, hoge zaal van de Pekhoeve te Breda (goede ventilatie) waar we hopelijk lekker buiten in de zon kunnen lunchen samen op het terras.

Tijd: 10:30 tot 17:30 uur
Inloop vanaf 10 uur met een warm welkom, thee / koffie en wat lekkers
We delen de lunch met meegebrachte lekkernijen.
Kosten: 67 euro.

Geschikt voor dansers met ruime Biodanza ervaring. Graag aanmelden via mail of facebook. Bij twijfel, neem gerust contact op.