Verdiepingsdag Sensualiteit en Levenskracht voor vrouwen

Verdiepingsdag Sensualiteit en Levenskracht voor vrouwen

zo 9 oktober 11.00
 • De Poort
  Kastelenring 112
  Leidschendam
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  06 46242136
 • Doelgroep:
  vrouwen: Vrouwen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Dag
 • Kosten:
  50,00

 Verdiepingsdag, we dansen het thema: 

“SENSUALITEIT EN LEVENSKRACHT”
Met elkaar gaan we ons openen voor ons hart, waarmee we indalen in ons bekken,  in onze schatkist die daar aanwezig is in ieder van ons. Waar we ons mee gaan verbinden, die we eren in haar pracht en kracht, die we ons toe gaan eigenen met de sleutel die we zelf in handen hebben. Om onze levenskracht zelf te laten stromen. De verleidingsdans, nooit bedoeld, in essentie,  vanuit de Godin Hathor voor verleiding van anderen, maar om onze eigen levenskracht, onze eigen sensualiteit te laten stromen.
In de omhulling, in de bedding van andere vrouwen, in de vrouwelijke energie, die ons voedt. In die levenskracht de ruimte te geven, onze sensualiteit te verwelkomen,  zonder oordeel, los(ser) van schuld en schaamte in de initiatie van Godin Hathor.

De levenskracht die opgewekt wordt, die ten dienste staat van jouw hele zijn, van jouw zelfrealisatie, van jouw verlichting

Voel me heel dankbaar dat ik dit mag initiëren met jullie, mijn sisters. 

Dans jij met ons mee? Is met vooraanmelding (hannie@biodanza4happiness.nl) max 24 dansers.

We dansen 2 vivencia’s en in de pauze maken we een buffet met elkaars eten. Bij mooi weer kunnen we buiten eten/ relaxen.

Deze dag geef ik in wijkvereniging De Poort in Leidschendam
Het actieve deel dansen we met de deur open en er is een goed ventilatiesysteem en ik neem mijn luchtreiniger/ionisator mee.